logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

مدیر کل آموزش و پرورش استان سمنان:

۹ هزار فرهنگی استان سمنان واکسینه شدند/ شروع سال تحصیلی مجازی خواهد بود

۹ هزار فرهنگی استان سمنان واکسینه شدند/ شروع سال تحصیلی مجازی خواهد بود
محمد دستورانی گفت: ۹۰در صد از جامعه هدف فرهنگیان تا کنون دوز اول واکسن کرونا را در یافت کرده اند و تا قبل از شروع سال تحصیلی جدید تزریق دوز دوم نیز انجام خواهد گرفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد دستوارنی مدیر کل آموزش و پرورش استان سمنان در گفتگو با خبرنگار مرآت در رابطه با واکسیناسیون جامعه فرهنگیان استان سمنان گفت: از مجموعه ۱۰هزار نفری پرسنل شاغل در آموزش و پرورش استان سمنان که شامل معلمان مدارس دولتی و غیردولتی، مهدکودک‌ها، پیش‌دبستانی‌ها، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، دانشگاه فرهنگیان و اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس می‌شود، ۹۰درصد این تعداد در ۱۰مرکز اختصاصی واکسیناسیون فرهنگیان در سطح استان واکسینه شده اند.

وی همچنین تصریح کرد: مراکز واکسیناسیون معلمان از اول مرداد ماه آغاز بکار کرده است و از اواخر شهریور ماه دوز دوم واکسن فرهنگیان البته با توجه به زمانبندی ایمنی زایی لازم برای هرنوع واکسن تزریق شده در دوز اول، مرحله دوم تزریق انجام خواهد گرفت.

این مقام مسئول در خصوص ۱۰درصد باقیمانده معلمان که واکسینه نشده اند، تصریح کرد: این تعداد از فرهنگیان که به دلایل ابتلا یا مشکوک بودن به کرونا یا داشتن بیماری زمینه‌ای و یا در خواست نوع خاصی از واکسن از تزریق جا ماندند که با پیگیری های صورت گرفته از طریق مدیران آموزش و پرورش تا قبل از آغاز سال تحصیلی دز اول واکسن را دریافت خواهند کرد.

وی همچنین تاکید کرد: در صورت آموزش حضوری هیچ معلمی بدون داشتن کارت واکسن حق حضور در کلاس را ندارد و عدم تزریق واکسن معلمین به دلایل غیر پزشکی قطعا تبعات حقوقی خواهد داشت.

دستورانی در مورد نحوه شروع فعالیت سال تحصیلی جدید اذعان کرد: با توجه به سخنان رئیس جمهور در جلسه ستاد کرونا شروع سال تحصیلی جدید از  ابتدای مهرماه  و به احتمال زیاد تا پایانفصا پاییز به صورت مجازی خواهد بود و تازمانیکه واکسیناسیون معلمان و دانش آموزان به صورت قراگیرانجامئ نشود و شرایط کنترل کرونا در یک وضعیت پایدار قرار نگیرد اموزش حضوری انجام نخواهد گرفت.

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان گفت: تزریق واکسن به دانش‌آموزان دارای بیماری زمینه‌ای نیز در حال پیگیری است و به محض تامین واکسن مناسب، دانش‌آموزان در مدارس خود واکسینه می‌شوند.

به گفته وی زیر ساخت های مناسب برای آموزش حضوری در مدارس ایجاد شده و این آمادگی وجود دارد که هرزمان شرایط مساعد شود، کلاس های درسی دایر شوند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرآت,  ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه