اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

هنوز میزبانی بازی‌های آینده تیم ملی قطعی نشده

کامرانی‌فر: سرخابی‌ها هنوز هم از جذب بازیکن و مربی خارجی محروم‌اند/ مهدوی‌کیا هفته آینده به ایران می‌آید

کامرانی‌فر: سرخابی‌ها هنوز هم از جذب بازیکن و مربی خارجی محروم‌اند/ مهدوی‌کیا هفته آینده به ایران می‌آید
سرپرست دبیرکلی فدراسیون فوتبال گفت: تصمیمی که درباره نحوه ورود خارجی‌ها گرفته شده است، استقلال، پرسپولیس و تراکتور فعلا از جذب خارجی‌ها محروم هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسن کامرانی‌فر، سرپرست دبیرکلی فدراسیون فوتبال درباره میزبانی تیم ملی در برابر سوریه و قطعی شدن این موضوع برای بازی‌های آینده اظهار داشت: میزبانی بازی‌های آینده تیم ملی تضمین نشده اما تمام تلاش ما این است که از تمام بازی‌ها میزبانی کنیم. ما در پنج بازی که شامل ۱۵ امتیاز می‌شود، حق میزبانی داریم و با توجه به نزدیکی سطح تیم‌ها، در مراحل پایانی حتی تفاضل گل هم تاثیرگذار خواهد بود. قطعا میزبانی تاثیر زیادی در صعود تیم‌ها خواهد داشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
سرپرست دبیرکلی فدراسیون فوتبال در گفت‌وگو با برنامه "ورزشگاه" درباره بررسی اجرای سیستم var در ایران عنوان داشت: بعد از بررسی شرکت‌های مورد تایید فیفا، فدراسیون فوتبال وارد بحث خرید نمی‌شود. این باشگاه‌ها و استادیوم‌ها هستند که باید خودشان را تجهیز کنند. فدراسیون هم در این مرحله باید کارهای زیادی انجام دهد، داوران نیز باید یک دوره خیلی طولانی را سپری کنند. از طرفی ما باید خودمان یک سری تجهیزات داشته باشیم که داوران با آن کار کنند. یک واقعیت وجود دارد که این سیستم ساده نیست؛ اگر زمان تکرار تصاویر بیش از حد شود، از کیفیت فوتبال کاسته می‌شود. باید زیر یک دقیقه و ۳۰ ثانیه بررسی تصاویر انجام شود. خیلی جالب است که شرکت‌های ژاپنی و کره‌ای با این همه فناوری جزو شرکت‌های مورد تایید فیفا نیستند.
,
 
,
کامرانی‌فر درباره آزاد شدن جذب بازیکنان و مربیان خارجی طبق یک پروتکل خاص بیان داشت: با تصمیمی که درباره نحوه ورود خارجی‌ها گرفته شده است، استقلال، پرسپولیس و تراکتور فعلا از جذب خارجی‌ها محروم هستند. تصمیم ما این بود که بازیکنان باکیفیت وارد فوتبال شوند. باشگاه‌ها باید در اجرای قراردادها هم خیلی دقیق باشند. ما نمی‌گوییم این قانون کامل است بلکه هر چه جلوتر برویم نواقص آن رفع خواهد شد.
,
 
,
وی در ادامه گفت: تیم‌های آسیایی ما مبالغی را از AFC طلب دارند ولی ما در اجرای قرارداد خارجی‌ها این مطالبات به عنوان ضمانت‌نامه تلقی نمی‌شود.
,
 
,
کامرانی‌فر همچنین درباره سرمربی‌گری مهدوی‌کیا در تیم ملی امید تصریح داشت: ایشان و دستیارانش هفته آینده وارد ایران می‌شوند و خبرهای خوبی را می‌شنویم.
,
 
,
وی درباره اینکه گفته می‌شود پذیرش سرمربی‌گری تیم ملی امید از سوی مهدوی‌کیا یک معامله برای حل و فصل پرونده اتهام استفاده از بازیکن صغر سن توسط آکادمی کیا بوده، اذعان داشت: به هیچ عنوان این طور نیست. دو بار از بازیکن مدنظر استعلام گرفته شد و رای کمیته استیناف براساس آزمایشات بود. ما کاملا روراست هستیم و هر کسی تخلف کند ما اعلام می‌کنیم.
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه