logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس:

دولتمردان مردمی بودن و تلاش را سرلوحه کار خود قرار دهند/ دولت تراز انقلاب باید در میدان عمل حرکت کند

دولتمردان مردمی بودن و تلاش را سرلوحه کار خود قرار دهند/ دولت تراز انقلاب باید در میدان عمل حرکت کند
حسین جلالی با بیان اینکه دولت ها باید دو ویژگی مهم مردم بودن و تلاش را سرلوحه کار خود قرار دهند، گفت: دولت تراز انقلاب باید در میدان عمل حرکت کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام حسین جلالی در گفتگو با راه آرمان؛ ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر با بیان اینکه پس از پیروزی انقلاب اسلامی، الگو و مدل های مختلفی از دولت ها را با رویکردهای متفاوتی داشته‌ایم، گفت: دولت در تراز انقلاب اسلامی علاوه بر اینکه باید کارنامه و برنامه داشته باشد باید دو ویژگی مهم مردم بودن و تلاش را سرلوحه کار خود قرار دهد.

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی با اشاره به لزوم مردمی بودن دولت ها ابراز کرد: دولت ها معمولا با مردم فاصله داشته اند و این مسئله موجب شده تا تنها مشکلات مردم را بشنوند و این مهم را نبینند و باید بدانیم که بین دیدن و شنیدن فرق است و با شنیدن درد مردم، احساس درد نمی کردند و مشکل آنها را مشکل خود نمی دانستند و به همین جهت در جهت حل مسائل تلاش نمی کردند.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به مطلب فوق ادامه داد: در روزهای آغازین فعالیت دولت سیزدهم، شاهد حضور رئیس جمهور در بین اقشار مختلف مردم هستیم به ویژه در پی شیوع بیماری کرونا، دولت در بیمارستان ها، مراکز درمانی و بهداشتی حضور پیدا کرده است.

وی تلاش را از دیگر ویژگی های دولت در تراز انقلاب دانست و بیان کرد: از برنامه ها عقب هستیم و باید تلاش شبانه روزی در این زمینه انجام شود؛ چرا که در وضعیت بحرانی قرار داریم و در زمینه معیشت، اقتصاد، گرانی، بیکاری، تورم، کاهش ارزش پول ملی و غیره مشکل داریم؛ بنابراین دولت باید به صورت شبانه ورزی فعالیت کند تا عقب ماندگی و ضعف گذشته جبران شود.

حجت الاسلام و المسلمین جلالی با تأکید بر اینکه دولت در تراز انقلاب باید در میدان عمل حرکت کند، خاطر نشان کرد: توجه به باورها و ارزش های انقلاب باید مد نظر تمامی دولتمردان باشد و هدفی که شهدا، امام راحل و مقام معظم رهبری ترسیم کرده اند؛ باید مورد توجه مسئولان قرار گیرد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه آرمان,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه