معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مرکزی خبر داد
افزایش ۵۳ درصدی صادرات استان مرکزی /صادرات ۴۶۸ میلیون دلاری استان مرکزی به ۸۲ کشور جهان
فرخی گفت: صادرات استان تا پایان مرداد ماه سال جاری به حدود ۴۶۸ میلیون دلار رسید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیارآفتاب؛"سعید فرخی" در جمع خبرنگاران با اشاره به عملکرد ۵ ماهه اخیر گمرکات استان مرکزی بیان کرد: در حوزه صادرات از ابتدای سال تا پایان مرداد ماه ، تعداد ۱۳ هزار و ۶۲۷ اظهارنامه برای صادرات محصولاتی به وزن ۶۰۷ هزار تن صادر شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیارآفتاب,وی افزود : ارزش صادرات انجام شده تا مرداد ماه در استان مرکزی حدود ۴۶۸ دلار می باشد که نسبت به مدت مشابه سال قبل از نظر تعداد ۵۲ درصد ، وزن ۳ درصد و ارزش ۵۳ درصد افزایش داشته است.
,وی با اشاره به تنوع محصولات صادراتی استان مرکزی گفت : اقلامی چون انواع هیدروکربورها، شمش، میلگرد آجدار، شیشه ، بلورجات،پلی اتیلن سبک و سنگین، ایزوگام ،شمش آلومینیوم،مقاطع فولادی، مواد غذایی،کاشی، سرامیک و ... از استان مرکزی به مقصد ۸۲ دنیا از جمله ترکیه، عراق، افغانستان ، امارات متحده، آذربایجان ، پاکستان، ازبکستان ، بلغارستان و ... صادر شده است.
,معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مرکزی اظهار داشت : همچنین ارزش واردات صورت گرفته این مدت در استان نیز بیش از ۱۸۲ میلیون دلار می باشد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۷ درصد رشد یافته است.
,فرخی با اشاره به ۴۱ کشور همچون چین، ترکیه، امارات، اکوادور ، چک، هند، آلمان و ... به عنوان مبداء واردات صورت گرفته، گفت: عمده کالاهای وارد شده به استان شامل ماشین آلات و مواد اولیه خطوط تولید می باشد.
,وی در خاتمه اظهار داشت : در حال حاضر تراز تجاری استان مرکزی مثبت می باشد و میزان مبادلات تجاری استان در سال جاری رشد مناسبی را نسبت به سال گذشته داشته و با تداوم این روند در سال جاری صادرات استان از مرز یک میلیارد دلار عبور خواهد کرد.
,,
انتهای پیام
]
ارسال دیدگاه