اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

در گفتگو با عضو شورای اسلامی شهر قم مطرح شد؛

آخرین وضعیت پروژه های هسته‌ مرکزی قم

آخرین وضعیت پروژه های هسته‌ مرکزی قم
عضو شورای اسلامی شهر قم گفت:چندین طرح عمرانی در هسته مرکزی شهر قم وجود دارد که این پروژه های عمرانی تقریباً نیمه فعال هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ روح الله امراللهی عضو شورای اسلامی شهر قم در گفتگو با خبرنگار قم فردا، اظهار داشت: چندین طرح عمرانی در هسته مرکزی شهر قم وجود دارد که این پروژه های عمرانی تقریباً نیمه فعال هستند از جمله پروژه مجموعه خیابان شهید کاظمی است که مشکلات حقوقی دارد که خارج از استان است  و سرمایه گذاری این پروژه معطل مانده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قم فردا،, قم فردا,

وی افزود:  همچنین پروژه مجموعه صحن شرقی حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها که برای ادامه روند آن باید اعتبارات دولتی تامین شود و در کنار آن مجموعه بست شرقی یا پارکینگ شرقی حرم مطهر که با چندین سرمایه گذار وارد مذاکره شده‌اند که  از ظرفیت بخش خصوصی برای تکمیل این پروژه استفاده شود.

امراللهی بیان داشت: پروژه دیگری که در هسته مرکزی شهر قم وجود دارد و نیمه فعال است پروژه ادامه بلوار عمار یاسر حدفاصل خیابان معلم تا میدان سپاه در محور جمهوری اسلامی است که این پروژه هم تقریباً کارتملک آن بیش از ۷۰ درصد انجام شده است و حدود ۸۰ پلاک دیگر برای تملک باقیمانده که اگر کار تملک این ۸۰  پلاک نیز انجام شود می‌توانیم محور جمهوری اسلامی عمار یاسر را تا بلوار جمهوری اسلامی ادامه دهیم این محور که مهمترین محور شرقی از جنبه ترافیکی است شبکه شهر را تکمیل می کند.

عضو شورای اسلامی شهر قم اضافه کرد: تقاطع غیرهمسطح هم که محور عمار یاسر را به خیابان معلم متصل می کند هم در حال اجرای کارهای عمرانی است که و انتظار این است که شهرداری به این پروژه سرعت بیشتری بدهد و پروژه هر چه زودتر از این محدوده خارج شود تا بتوانیم پیرامون حوزه ادراکی حرم حضرت معصومه سلام الله علیه یک وضعیت به سامانی را داشته باشیم و از این وضعیتی که به هم ریختگی زودتر خارج شده و ساماندهی شود شهرداری قول داده است که در این پروژه فعالیت های خود را نسبت به گذشته بیشتر کند.

وی در پاسخ به این سوال که زمان پایان سنگ فرش کردن خیابان ارم چه زمانی است؟ گفت: سال ۹۶ که آغاز پروژه سنگ فرش کردن خیابان ارم آغاز شد این نوید را به مردم قم دادیم که مجموعه پیرامونی و ادراکی  حرم مطهر یک محیطی است که به دلیل عبور محورهای ترافیکی یک وضعیت به سامان و مرتبی ندارد و ما باید مرحله به مرحله  طوری که شرایط شهر و شرایط تشرف به حرم سهت نشود باید پیگیری‌هایی را انجام دهند تا این حوزه ادراکی را ساماندهی و وسایل نقلیه  بخش خصوصی را از این محدوده خارج کنیم و یک آرام سازی و ساماندهی محیطی برای پیرامون حرم مطهر داشته باشیم.

وی تصریح کرد: در مرحله اول خیابان ارم حد فاصله سه راه بازار تا میدان آستانه انجام شد و در مرحله دوم خیابان انقلاب حد فاصل  عمار یاسر و ارم تکمیل شد در مرحله فاز سوم به دنبال این هستیم که خیابان ارم را در فاز دوم تکمیل کنیم ان شاالله این پروژه به زودی به اتمام می‌رسد و از شهروندان نیز بابت مشکلات رفت و آمد عذرخواهی می کنیم زیرا باید زیرساخت های انجام شود و نمی توان به سرعت سنگ فرش را انجام داد.


عضو شورای اسلامی شهر قم عنوان داشت: البته پیگیر هستم که این پروژه نیز مانند پروژه های دیگر عقب افتادگی پیدا نکند و زودتر انجام شود و انتظار ما این است که شهرداری در بخش تعامل و همکاری بیشتری با شرکتهای خدماتی داشته باشد تا این پروژه را زودتر از زمان پیش‌بینی شده تحویل شهروندان بدهیم.

انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, انتهای پیام/]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه