اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

همه امکانات برای تیم ما فراهم شده بود؛

کهتری: اگر اشتباهی رخ داده، همه در آن شریک هستیم/ از عملکرد تیم پاراتیر و کمان راضی نیستم

کهتری: اگر اشتباهی رخ داده، همه در آن شریک هستیم/ از عملکرد تیم پاراتیر و کمان راضی نیستم
سرمربی تیم پاراتیر و کمان کشورمان گفت: دو ورزشکار و من به عنوان سرمربی اعزام شدیم و اگر هم اشتباهی رخ داده طبیعی است که همه در آن شریک هستیم.
[

به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجید کهتری سرمربی تیم پاراتیر و کمان بعد از شکست میکس ریکرو مقابل تیم و عدم دستیابی به مدال اظهار داشت: زهرا نعمتی و غلامرضا رحیمی تمام تلاش خود را کردند. زحمت زیادی هم کشیده بودند اما خوب نتیجه نداد. ما سه نفر برای این مسابقه رفتیم، دو ورزشکار و من به عنوان سرمربی و اگر هم اشتباهی رخ داده طبیعی است که همه در آن شریک هستیم. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
سرمربی تیم ملی پاراتیر و کمان با بیان اینکه کمی هم وضعیت آب و هوا به ضرر تیم ایران شد، ادامه داد: به هیچ عنوان به دنبال توجیح نیستم. ولی به هر حال باران هم در مسابقه امروز کار را برای ما سخت کرد. البته خوب شرایط برای همه مساوی بود اما واقعا کشور ما باران کم می‌بارد و ما کم پیش آمده که در این وضعیت تمرین کنیم. در مقابل اروپائی‌ها همیشه بارندگی را دارند. 
,
 
,
کهتری در پاسخ به این سئوال که آیا از عملکرد تیم پاراتیر و کمان راضی هستید؟ گفت: طبیعی است که راضی کننده نیست. البته همه امکانات برای تیم ما فراهم شده بود. کمیته ملی پارالمپیک و فدراسیون هر آنچه که خواستیم فراهم کردند و تیم هم هر آنچه در توان داشت ارائه کرد و حتما اگر قصوری هست متوجه بنده است. 
,
 
,
او درباره برخی از اشتباهات هم که در مسابقه نمایندگان ایران رخ داد، این‌گونه توضیح داد: فقط دو نفر در این تیم سابقه تجربه حضور در پارالمپیک را داشتند، زهرا نعمتی و غلامرضا رحیمی بودند. بقیه نفرات هم برای اولین به بازی‌های پارالمپیک آمدند. ضمن این‌که مسابقه هم کم اعزام شدیم و کم تجربه بودند اما حتما در آینده جبران می‌شود.
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه