جلسه وبیناری وزیر ورزش و جوانان با اعضای کاروان پارالمپیک در محل سفارت ایران در توکیو
سجادی: پیام مقام معظم رهبری انرژی مضاعفی به جامعه ورزش بخشید
وزیر ورزش و جوانان گفت: پیام مقام معظم رهبری به کاروان پرافتخار پارالمپیک کشورمان انرژی مضاعفی به جامعه ورزش بخشید و امیدوارم این افتخارآفرینی ها برای ایران اسلامی تداوم داشته باشد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، حمید سجادی در جلسه وبیناری با اعضای کاروان پارالمپیک ایران در توکیو با تبریک موفقیت های کسب شده به ورزشکاران، مربیان، دست اندرکاران و مدیران کمیته ملی پارالمپیک، آنان را منشا خدمت و اثر خواند و اظهار داشت: کسب مدال با رعایت پروتکل های بهداشتی ناشی از کرونا اقدام سخت و ارزشمندی بود که توسط شیرزنان و دلاور مردان ایران به دست آمد و قدردان تلاش های تمامی عزیزان هستم و برخود وظیفه می دانم که از طرف خودم و آقای سلطانی فر وزیر پیشین ورزش و جوانان از اهتمام مربیان، ورزشکاران، دست اندرکاران و همکاران در سفارت ژاپن قدردانی کنم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,وزیر ورزش و جوانان پیام مقام معظم رهبری به کاروان پرافتخار پارالمپیک کشورمان را مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: پیام گهربار مقام معظم رهبری انرژی مضاعفی به جامعه ورزش بخشید و امیدوارم این افتخارآفرینی ها برای ایران اسلامی تداوم داشته باشد.
,او ادامه داد: روزهای آغازین خدمت من در وزارت ورزش و جوانان توام با ماه محرم و حضور کاوران ایران در رقابت های پارالمپیک توکیو بود و در این ایام خاص در وزارت ورزش، پیگیر رقابت ملی پوشان و دعاگوی این عزیزان بودیم که تک تک مدال های کسب شده خوشحالی خانواده ورزش را به همراه داشت.
,رحمانی موحد سفیر ایران در ژاپن نیز به صورت وبیناری در جلسه شرکت داشت و پیرامون حضور کاروانهای المپیک و پارالمپیک کشورمان در رقابت های ٢٠٢٠ توکیو، اقدامات صورت گرفته در راستای معرفی فرهنگ غنی ایرانی اسلامی و بازتاب فعالیت های ورزشی ایران در ژاپن توضیحاتی را ارائه کرد و هادی رضایی سرپرست کاروان پارالمپیک، به تشریح آمار ورزشکاران و نتایج کسب شده پرداخت.
,مهدی علینژاد معاون ورزش قهرمانی و حرفهای، ژاله فرامرزیان معاون توسعه مدیریت و منابع، سردار قاسمی مشاور وزیر در امور ایثارگران و جانبازان، برانوش نیکبین مدیرکل حوزه وزارتی و سیدامیرحسین مطلبی رییس مرکز فناوری اطلاعات، ارتباطات و تحول اداری وزارت ورزش و جوانان نیز در این جلسه حضور داشتند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه