logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

سخنگوی سازمان انتقال خون:

جوانان و ورزشکاران دو جمعیت کلیدی برای تامین خون هستند/ پویش اهدای خون ورزشکاران الگوی تمام عیار پهلوانی است

جوانان و ورزشکاران دو جمعیت کلیدی برای تامین خون هستند/ پویش اهدای خون ورزشکاران الگوی تمام عیار پهلوانی است
سخنگوی سازمان انتقال خون با تقدیر از همراهی جوانان و ورزشکاران با فرهنگ اهدای خون گفت: پویش اهدای خون ورزشکاران یک الگوی تمام عیار از مرام پهلوانی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری تحلیلی پزشکی ورزشی ایران، بشیر حاجی بیگی سخنگوی سازمان انتقال خون با تقدیر از همراهی جوانان و ورزشکاران با فرهنگ اهدای خون اظهار داشت: با توجه به اینکه خوشبختانه در روزهایی هستیم که پیک پنجم کرونا در حال فروکش است و همچنین واکسیناسیون عمومی سرعت بیشتری گرفته، به همین دلیل عمل های جراحی غیراورژانسی دوباره از سر گرفته خواهد شد و همین مسئله، نیاز به خون و فرآورده های آن را افزایش می دهد و جوانان و ورزشکاران، دو جمعیت کلیدی در تامین نیاز به خون در کشور می باشند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی با اشاره به اینکه سازمان جهانی بهداشت در روز جهانی اهداکنندگان خون، تمرکز اصلی کمپین امسال را بر تشویق و ترغیب جوانان به اهدای خون مستمر قرار داد، خاطرنشان کرد: همراهی جوانان با فرهنگ اهدای خون به صورت مستمر و همیشگی، زمینه ساز سبک زندگی سالم و پرهیز از رفتارهای ناهنجار و پرخطر در بین قشر مهمی از جامعه می شود.

,

بشیر حاجی بیگی ادامه داد: ورزشکاران به دلیل خودمراقبتی و حفظ آمادگی جسمانی می توانند اهداکنندگان خون سالم تر و مناسب تری باشند و همچنین محبوبیت ورزشکاران به عنوان الگوی جوانان می تواند جمعیت جوان زیادی را به جمع اهداکنندگان خون اضافه کند به طوری که یک نمونه بین المللی در این زمینه، کریستیانو رونالدو برترین گلزن تاریخ فوتبال است و همه می دانند او به خاطر استمرار در اهدای خون، از خالکوبی پرهیز می کند و در این سالها به عنوان سفیر اهدای خون، همکاری های گسترده ای را در زمینه گسترش فرهنگ اهدای خون داشته است.

,

سخنگوی سامان انتقال خون در پایان، ضمن تقدیر از پویش اهدای خون ورزشکاران و همراهی و همدلی فدراسیون پزشکی ورزشی و فدراسیون های ورزشی با این حرکت نجات بخش و خیرخواهانه اظهار کرد: با توجه به برگزاری مسابقات المپیک و پارالمپیک، روحیه نشاط و قهرمانی در جامعه ایجاد شده که امیدواریم بر طبق شعار هر اهدای خون یک قهرمان است، شاهد حضور قهرمانان ورزشی، مربیان و ورزشدوستان در مراکز اهدای خون باشیم و صحنه هایی ناب از پهلوانی و انسانیت را به منصه ظهور بگذاریم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه