به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرآت؛ مقام معظم رهبری در ارتباط تصویری با نمایندگان مجلس شورای اسلامی در خرداد ماه سال جاری توصیه ها و نکات مهمی را متذکر شدند، ایشان در سخنان خود خطاب به نمایندگان، ورود آنها را به مسائل اجرایی و تلاش برای سپرده شدن مسئولیتهای شهری و استانی به اشخاص مورد نظر را از آسیبهایی دانستند که نمایندگان در معرض آنها قرار دارند و باید از آن دوری کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرآت,این تاکید و سخن مقام معظم رهبری برای پارلمان نشینان، نشان از آینده نگری و بصیرت مقام عظمای ولایت دارد و برای امروز کشور که بحث انتخاب استانداران و مسئولین داغ است، باید دوباره این سخنان مقام معظم رهبری مورد تاکید قرار گیرد تا از ایجاد آسیب های آن جلوگیری شود.
,علی اکبر علیزاده نماینده مردم دامغان در گفتگو با خبرنگار مرآت با اشاره به سخنان به جا و شایسته مقام معظم رهبری در مورد شآن و جایگاه نمایندگان مجلس گفت: همانطور که معظم له توصیه فرمودند، نمایندگان مجلس باید بنا بر وظیفه ذاتی خود به جای دخالت در انتصابات و امور اجرایی کشور، قوه نظارتی و مطالبه گری خود را ایفا کنند.
, مرآت,نماینده مردم دامغان در ادامه خاطرنشان کرد: برپایه قانون اساسی زمانیکه رئیس جمهور پس از کسب آراءعمومی انتخاب و وزراءخود را به کابینه مجلس معرفی کند،رای اعتماد مجلس به منزله اعتماد و سپردن امور کار اجرایی کشور به وزرا است.
,علیزاده همچنین تصریح کرد: براساس اصل تفکیک قوا، قوه مجریه باید جوابگوی اقدامات انجام گرفته در کشور باشد و اگر دخالتی در کار وزرا و انتصابات انجام گیرد و وزیر احساس کند اختیار عمل ندارد، قطعا نمی تواند در برابر نقصان ها پاسخ گو باشد.
,وی در پایان با اشاره به سخن مقام معظم رهبری اذعان کرد: مجلس انقلابی باید تاپایان کار انقلابی بماند و مراقبت از نفس و حساب کشی را فراموش نکند.
,انتهای پیام/ک
]
ارسال دیدگاه