logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

مدیرکل فرهنگ و ارشاد چهارمحال و بختیاری تأکید کرد؛

لزوم کمک حداکثری همه دستگاه‌ها به حوزه فضای مجازی/ هجمه رسانه‌های بیگانه علیه سلبریتی‌هایی که از مردم حمایت می‌کنند

لزوم کمک حداکثری همه دستگاه‌ها به حوزه فضای مجازی/ هجمه رسانه‌های بیگانه علیه سلبریتی‌هایی که از مردم حمایت می‌کنند
ابراهیم شریفی با اشاره به اینکه همه دستگاه‌ها باید به کمک فضای مجازی بیایند، گفت: با وجود آنکه بازنشر مطالب و تولیدات فرهنگی در فضای مجازی یکی از مهم‌ترین فاکتورها به شمار می‌رود اما در این زمینه مشکلات زیادی وجود دارد که باید رفع شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ابراهیم شریفی مدیرکل فرهنگ و ارشاد چهارمحال و بختیاری با حضور در دفتر پایگاه خبری جهانبین نیوز؛ در جمع اعضای این پایگاه خبری، اظهار کرد: همه دستگاه‌ها باید به کمک فضای مجازی بیایند.

وی افزود: با وجود آنکه بازنشر مطالب و تولیدات فرهنگی در فضای مجازی یکی از مهم‌ترین فاکتورها به شمار می‌رود اما در این زمینه مشکلات زیادی وجود دارد که باید رفع شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد چهارمحال و بختیاری ادامه داد: تولید محتوی و ایجاد مطالب جدید با زحمات فراوان و با تلاش اتاق‌های فکر تهیه می‌شود، به همین دلیل لازم است بستری مناسب برای بازنشر آن وجود داشته باشد.

شریفی عنوان کرد: در حوزه بازنشر محتوی، تکرار بسیار مهم است و این موضوع در یک بازه زمانی خاص قطعاً تأثیرگذار است، لذا باید بدون ایجاد دل‌زدگی و خستگی به سمت تکرار تولید محتوی برای رسیدن به اثر بیشتر پیش برویم.

وی با اشاره به اینکه حوزه فرهنگ و هنر ظرافت‌ها و اهمیت خاص خود را دارد، خاطرنشان کرد: این حوزه بسیار متنوع است که شامل فعالیت‌های قرآنی، رسانه، هنر و... می‌شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه آن دست از سلبریتی‌ها که از مردم حمایت می‌کنند مورد هجمه رسانه‌های بیگانه قرار می‌گیرند، اضافه کرد: درست است که رفتار برخی از سلبریتی‌ها باعث شده واژه سلبریتی به یک کلمه بد تبدیل شود، اما همه افراد مشهور را نباید در یک گروه قرار داد و آن‌ها را درهم کوبید.

شریفی بیان کرد: خوشبختانه در چهارمحال و بختیاری پدیده معاند را نداریم و این یک نکته مثبت برای این استان است که سه قوم لر، ترک و فارس در کنار یکدیگر بدون هیچ مشکلی زندگی می‌کنند.

وی تأکید کرد: اگر بتوانیم در جذب حداکثری هنرمندان موفق عمل کنیم بسیار اثرگذار خواهد بود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد چهارمحال و بختیاری ادامه داد: توجه به مقوله فرهنگ در فضای مجازی و همچنین خرده‌فرهنگ‌ها بسیار بااهمیت است و نگاه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فعلی برنامه محور است که بسیار می‌تواند در پیشبرد اهداف فرهنگی مؤثر باشد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز؛,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه