اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

دروازه بان تیم خوش درخشید

ایراندوست: تلاشهای شبانه روزی شاگردانم به بار نشست/ به خاطر شخصیتی که تیم زنان دادند، موفق شدیم

ایراندوست: تلاشهای شبانه روزی شاگردانم به بار نشست/ به خاطر شخصیتی که تیم زنان دادند، موفق شدیم
سرمربی تیم ملی فوتبال بانوان ایران گفت: به خاطر شخصیتی که به تیم ملی فوتبال بانوان داده شد، اکنون برای اولین بار به جام ملتهای فوتبال آسیا صعود کردیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش سایت رسمی فدراسیون، مریم ایراندوست، سرمربی تیم ملی فوتبال بانوان ایران پس از صعود تاریخی تیمش برای اولین بار به رقابتهای جام ملتهای فوتبال بانوان آسیا که دی ماه سال جاری در هند برگزار می شود، گفت: خدا را شاکرم به خاطر لطف و بزرگی اش. قدر دان تک تک شاگردانم هستم که با غیرت و تلاش به مصاف حریف قدرتمند خود رفته و تا دقیقه آخر از جنگیدن دست بر نداشتند و در نهایت پیروز میدان شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی در ادامه ضمن تشکر از حمایتهای رئیس فدراسیون فوتبال گفت: برای اولین بار پرواز اختصاصی برای این تیم در نظر گرفته شد، برنامه ها و اردوهای داخلی و برون مرزی ما تک به تک اجرا شد، برای نخستین بار به تیم ملی فوتبال بانوان ارزش و بهایی داده شد که نتیجه اش صعود تاریخی به جام ملتهای فوتبال بانوان اسیا بود. در واقع عزیزی خادم با شخصیتی که به تیم داد، باعث شد تا دختران ایران زمین در کنار کادر زحمتکش تیم ملی فوتبال بانوان، در عرصه آسیایی موفق شود. تلاشهای شبانه روزی شاگردانم به بار نشست. حمایتهای رییس فدراسیون باعث صعود ایران به جام ملتها شد. از وی به خاطر تمام حمایت هایش تشکر می کنم و امیدوارم با حمایتهای بیش از پیش از تیم ملی فوتبال بانوان افتخار آفرین ایران، بتوانیم باز هم باعث شادی مردم عزیز کشورم باشیم.

,

ایراندوست ادامه داد: دیدار سختی را پشت سر گذاشته و در نهایت در ضربات پنالتی پیروز شدیم. دروازه بان تیم ملی فوتبال بانوان ایران در این دیدار خوش درخشید و با مهار دو پنالتی باعث شد تا اکنون جشن شادی و صعود به جام ملتهای۲۰۲۲ در هند را بگیریم. از کادر فنی و تمامی بازیکنانم تشکر می کنم.

,

وی درپایان گفت: از تمامی کسانی که در این صعود نقش داشته مخصوصا شهره موسوی تشکر می کنم که ما را در این راه سخت تنها نگذاشته و کادر فنی به همراه بازیکنان تیم ملی پاسخ حمایتهایشان را با این صعود دادیم.

,

انتهای پیام/

,


 

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه