logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

پیام وزیر کشور بمناسبت روز آتش نشانی و ایمنی؛

وزارت کشور به ارتقاء سطح ایمنی شهرها و روستاها کمک می‌کند

وزارت کشور به ارتقاء سطح ایمنی شهرها و روستاها کمک می‌کند
وزیر کشور، در پیام خود به مناسبت روز آتش نشانی از تلاش وزارت کشور برای ارتقاء سطح ایمنی در شهرها و روستاها از جمله از طریق تجهیز ایستگاهها و پایگاهها به ماشین آلات و تجهیزات مناسب و استاندارد، تدوین برنامه های آموزشی تخصصی و برنامه ریزی برای ارتقای سطح آمادگی خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
وزیر کشور، در پیام خود به مناسبت روز آتش نشانی از تلاش وزارت کشور برای ارتقاء سطح ایمنی در شهرها و روستاها از جمله از طریق تجهیز ایستگاهها و پایگاهها به ماشین آلات و تجهیزات مناسب و استاندارد، تدوین برنامه های آموزشی تخصصی و برنامه ریزی برای ارتقای سطح آمادگی خبر داد.
,
 
,
به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، ‌متن کامل پیام دکتر احمد وحیدی به شرح زیر است:
,
 
,
"بسم الله الرحمن الرحیم
,
من احیاها فکانما احیا الناس جمیعاً
,
"هر کس نفسی را حیات بخشد مثل آنست که همه مردم را حیات بخشیده است" (سوره مائده – آیه ۳۲)
,
 
,
هفتم مهر ماه، یادآور حماسه‌آفرینی‌ها و از خودگذشتگی‌های آتشنشانان میهن اسلامی‌مان در عرصه دفاع مقدس است. غیور مردانی که با اخلاص و احساس مسئولیت، به امر خطیر خدمت ­رسانی به آسیب دیدگان ناشی از حملات دشمن پرداختند و برگ زرین دیگری از ایثار و جوانمردی را در دفتر این مرز و بوم ثبت کردند. آتش نشانان زحمت‌کش و فداکار که با عشق و با همه وجود در راه ایجاد آسایش و رفاه مردم کشورمان بی‌وقفه و شبانه‌روزی تلاش می‌نمایند و در هنگام وقوع حوادث طبیعی و انسان ­ساز در خط مقدم امداد و نجات به آسیب دیدگان قرار دارند و از هیچ تلاش و کوششی در جهت دستیابی به این امر مهم فروگذار نیستند.
,
 
,
اکنون به فضل و توفیق الهی و با امید به مجاهدت و حمایت‌های مردم و در سایه امام زمان عجل الله تعالی فرجه، توفیق خدمتگزاری به مردم عزیز کشورمان در دولت سیزدهم فراهم ‌شده است در چارچوب مسئولیت‌های قانونی وزارت کشور و سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور به‌عنوان متولی و پشتیبان سازمان‌ها و واحدهای آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرها و روستاهای کشور، همواره تلاش خواهیم کرد تا زمینه ارتقاء سطح ایمنی در شهرها و روستاهای کشور را از طریق تدوین دستورالعمل­های اجرایی، نیازسنجی و تجهیز ایستگاه­ها و پایگاه‌ها به ماشین‌آلات و تجهیزات مناسب و استاندارد، جذب نیروهای انسانی کارآمد، تدوین برنامه‌های آموزشی تخصصی، برنامه‌ریزی برای ارتقای سطح آمادگی جسمانی و انجام تحقیقات و پژوهش‌های کاربردی فراهم آوریم.
,
 
,
 
,
انتظار می‌رود مدیریت شهری و روستایی به‌منظور انجام شایسته مسئولیت‌های خود در حوزه آتش‌نشانی و خدمات ایمنی؛ تمهیدات لازم را برای ارتقای توان عملیاتی و امدادی، استانداردسازی خدمات و همچنین آموزش و جلب مشارکت‌های مردمی در راستای انجام وظایف و مسئولیت‌های تعیین‌شده،‌ اتخاذ نمایند.
,
 
,
 
,
اینجانب ضمن تبریک فرا رسیدن روز آتش‌نشانی و ایمنی به همه آتش‌نشانان و امدادگران فداکار در سراسر کشور و با گرامیداشت یاد و خاطره دلاوری‌ها و ایثارگری‌های این عزیزان جان ‌بر کف که در هفتم مهر ماه سال ۱۳۵۹ در اطفاء حریق پالایشگاه آبادان و سایر حوادث و عملیات‌های اعزامی حماسه جاودانی از خود به یادگار گذاشتند و همچنین قدردانی از خدمات شبانه‌روزی آتش‌نشانی‌های سراسر کشور در مدیریت و کنترل حوادث و سوانح مختلف؛ سلامتی و توفیق بیش‌از پیش همه این عزیزان در این مسیر دشوار و پرمخاطره را از پروردگار قادر متعال مسألت ‌دارم.
,
 
,
انتهای پیام
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه