logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

دبیر فراکسیون مناطق آزاد کشور:

توسعه تجارت خارجی، مهمترین اولویت کاری سعید محمد در مناطق آزاد باشد

توسعه تجارت خارجی، مهمترین اولویت کاری سعید محمد در مناطق آزاد باشد
حاتمی گفت: توسعه تجارت خارجی باید مهمترین اولویت کاری سعید محمد در مناطق آزاد باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین حاتمی نماینده شهرستانهای کلیبر خداآفرین و هوراند در مجلس شورای اسلانی در گفت‌وگو با شبکه خبری تهران نیوز، در خصوص انتصاب سعید محمد به دبیرشورای عالی مناطق آزاد کشور اظهار داشت: بنده آقای سعید محمد را یک مدیر تحول‌گرا می‌دانم. تحول‌گرایی، ریسک‌پذیری و دل به کارهای بزرگ سپردن از جمله ویژگی هایی است که در پیشینه و رزومه سردار محمد برجسته می باشد.

وی گفت: سعید محمد مدیر جهادی است که در سمت دبیر شورای عالی مناطق آزاد کشور می‌تواند به ایفای نقش مهم و سازنده بپردازد و در رفع مشکلات مناطق آزاد مؤثر واقع شود.

دبیر فراکسیون مناطق آزاد کشور خاطرنشان کرد: انگیزه ، روحیه و نشاط جوانی سعید محمد جسارت انجام کارهای بزرگ را به او خواهد داد و ما امروز نیازمند فردی جوان و دارای انگیزه هستیم که بتواند مشکلات جاری مناطق آزاد را استخراج و برای حل یکایک آنها برنامه‌ریزی و گام‌های مثبت و مؤثر بردارد.

حاتمی ادامه داد: سعید محمد در قرارگاه سازندگی خاتم الأنبیاء(ص) تجربه خوبی را در حوزه‌های عمرانی و زیرساختی کسب کرده بود که این تجربه‌های خوب می‌تواند در حوزه اقتصادی و زیرساختی مرتبط با مناطق آزاد به کار آید.

وی افزود: انتظار ما از آقای سعید محمد این است که به پشتوانه این تجربیات، فصل نوینی را در تاریخ مناطق آزاد کشورمان بگشاید و مناطق آزاد را کارآمدتر از قبل کند.

حاتمی درباره مهمترین اولویت کاری سعید محمد در سمت دبیر شورای عالی مناطق آزاد گفت: به نظر من باید توسعه تجارت خارجی مهمترین اولویت کاری سعید محمد باشد و کنار آن باید بسترهای ایجاد تعادل میان صادرات و واردات را فراهم آورد.

وی تصریح کرد: مناطق آزاد، مناطقی نیستند که صرفاً از طریق آنها کالاهای لوکس و زینتی و مصرفی وارد کشور شوند و بخش مهمی از ارز کشور صرف واردات چنین کالاهایی شود؛ لذا تعادل در ترازهای واردات و صادرات می‌تواند کارکرد مناطق آزاد را ارتقا بخشد و به یکی از اولویت‌های دبیر جدید شورای عالی مناطق آزاد کشور تبدیل شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه خبری تهران نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه