تیتر روزنامه های داخلی بعد از پایان مذاکرات
وطن امروز: "هیچ!"/ آفتاب: "تمدید امید"/ کیهان: "کد خدا قابل اعتماد نبود تحریم ها تمدید شد"/ابتکار: "تمدید!"
روز گذشته بود که با پایان یافتن نشست هسته ای ایران و شش کشور به نمایندگی از دنیا بر اساس تصمیماتی که گرفته شد، بار دیگر تا 10 تیر 94 بر اساس شرایط توافق ژنو تمدید شد.[
به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا، روز گذشته با پایان یافتن نشست هسته ای ایران و شش کشور به نمایندگی از دنیا بر اساس تصمیماتی که گرفته شد، بار دیگر تا 10 تیر 94 بر اساس شرایط توافق ژنو تمدید شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,حال روزنامه های اصلاح طلب و اصولگرا هرکدام با برداشت های مختلفی از تمدید مذاکرات به این موضوع پرداختند و تیتر های قابل توجه ای را برای صفحه اول روزنامه خود انتخاب کردند.
,رونامه های اصولگرا این گونه تیتر زدند:
,وطن امروز :"هیچ"!
,

, ,




,
,
,
,
روزنامه های اصلاح طلب هم با القای تمدید امید تیتر زدند و خواستند که بگویند تمدید مذاکرات امیدی را در بیین مردم روشن نگاه میدارد:
,
آفتاب:"تمدید امید"
, 





,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه