به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عین اله احمدی در گفتگو با خبرنگار عصر اترک در شیروان اظهار داشت: زمین واقع در چهار راه ژاندارمری شیروان به هیچ وجه متعلق به شهرداری نیست و برخی این را به اشتباه برداشت کرده اند که از زمین های این اداره خودگردان است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر اترک ,شهردار شیروان افزود: شهرداری اصلا زمینی برای فروش ندارد و فقط قدر السهم است که توسط کمیسیون ماده 5 در استانداری مشخص می شود.
,وی با بیان اینکه چندین زمین به صورت نامشخص در سطح شهر وجود دارند که 6 سال است متوقف مانده اند، گفت: این زمین ها با توجه به حفاری های عمیق ممکن است باعث تخریب پیاده رو یا ساختمان های اطراف زمینشود که بسیار خطرناک است.
,احمدی ادامه داد: اعتقاد دارم هر جایی که پروژه ای خوابیده باشد دلال بازی و مفسده ایجاد می شود لذا این مسائل در کمترین زمان باید حل و فصل شود.
,شهردار شیروان با بیان اینکه سهم شهرداری در این پروژه 20 درصد ملک اداری این مجموعه است،گفت: تنها مرجع قیمت گذاری کارشناس رسمی دادگستری است لذا به 3 کارشناس رسمی سپرده شد که بر مبنای قیمت کارشناسی شده قیمت گذاری کنند.
,وی تصریح کرد: ارزش کاربری اداری معمولا نصف کاربری مسکونی است از طرفی قیمت 4 میلیون و دویست هزار تومان را در بحث کاربری اداری کارشناسان مطرح کرده اند که نزدیک به 5 میلیارد تومان صاحب ملک با عوارض باید به شهرداری پرداخت کند.
,شهردار شیروان در پایان خاطرنشان کرد: با این توضیحات هیچگونه زمینی شهرداری ندارد که به عنوان خام فروشی در نظر بگیریم لذا مواردی که در فضای مجازی مطرح شده به علت عدم آگاهی همشهریان است.
,انتهای پیام/حق بین
]
ارسال دیدگاه