logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

در گفتگو با علمای اهل سنت جنوب کشور مطرح شد؛

شیعه و سنی دوبال قوی اسلام هستند/ وحدت مسلمانان نقشه های شوم دشمنان را نابود می سازد

شیعه و سنی دوبال قوی اسلام هستند/ وحدت مسلمانان نقشه های شوم دشمنان را نابود می سازد
جمعی از علما اهل سنت هرمزگان با بیان اینکه شیعه و سنی دوبال قوی اسلام هستند، گفتند: وحدت برای امروز و فردای جهان اسلام یکی از ضروریات مهم است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز؛ جمعی از علما اهل سنت هرمزگان با بیان اینکه شیعه و سنی دوبال قوی اسلام هستند، گفتند: وحدت برای امروز و فردای جهان اسلام یکی از ضروریات مهم است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز,

ایجاد تفرقه و عداوت بین مسلمانان پرتگاه و گودال آتش است

, ایجاد تفرقه و عداوت بین مسلمانان پرتگاه و گودال آتش است,

شیخ حسین بازماندگان، امام جمعه بندرپل در گفتگو با خبرنکار هرمز گفت: وحدت برای امروز و فردای جهان اسلام یکی از ضروریات مهم است و نباید دلسوزان جامعه اسلامی به آسانی از کنار آن بگذرند؛ خداوند وحدت را به عنوان یک وظیفه الهی برای مسلمانان معرفی کرده است و می‌فرماید : واعتصموابحبل الله جمیعا ولا تفرقوا.
بازماندگان با بیان اینکه وحدت و دوری از تفرقه یک وظیفه شرعی و الهی است، عنوان کرد: وحدت عامل اخوت و برادری به شمار می رود و اتحاد نعمت بزرگ الهی است که به وسیله اعتصام به حبل الله به وجود می آید و عدم وحدت سبب می شود که تفرقه در جامعه حکمفرما شود.
وی با اشاره به اینکه تفرقه و عداوت پرتگاه و گودال آتش است، اظهار کرد: شی و سنی برای رسیدن کشورمان به قله های پیشرفت باید وحدت خود را حفظ کنند.

,
,
,

وحدت یعنی پیروان دو مذهب با هم برادر و برابر باشند

, وحدت یعنی پیروان دو مذهب با هم برادر و برابر باشند,

عالم اهل سنت جنوب کشور تصریح کرد: وحدت یعنی پیروان دو مذهب با هم برادر و برابر باشند و احساس برادری کنند و در عین برادری عزیز دل واقعی هم باشند نه اینکه شیعه سنی بشود و سنی شیعه شود اصلاً هدف از وحدت این موضوع نیست بلکه وحدت به معنای احساس برادری است و آن هم احساس برادری دو طرفه البته اگر کسی از روی تحقیق و مطالعه یکی از مذاهب اسلامی را برای خودش انتخاب بکند آن مسئله اش جدا است.
وی افزود: باید که مسلمانان از هر مذهبی برادر مسلمان خود را عزیز دل خود بدانند تا آن جایی که در زندگی فردی هر سنی و شیعه دوستان صمیمی از مذاهب مختلف وجود داشته باشد و باید بزرگان و خواص و عوام نگاهشان به جلو، شکوه و عزت وعظمت و سرافرازی اسلام باشد و از یادآوری کردن اختلافات گذشته تاریخی واقعاً پرهیز کنند چرا که برگشت به گذشته دردی از جامعه اسلامی را حل نمی کند.

,
,

امام جمعه شهر بندر پل خاطرنشان کرد: ما برای رسیدن به وحدت ابتدا باید از همدیگر شناخت کافی داشته باشیم چرا که بیشتر دعواها و اختلافات به خاطر عدم شناخت از یکدیگر و مذاهب هم دیگر است.

,

شیعه و سنی دوبال قوی اسلام هستند

, شیعه و سنی دوبال قوی اسلام هستند,

بازماندگان با تاکید بر برکات وحدت گفت: مسلمانان قبل از هرچیز باید بدانند که اتحاد مسلمین به معنای انصراف مسلمین از آرای کلامی و فقهی خودشان نیست؛ بلکه هدف واقعی این است که ما مسلمانان باید در مقابل دشمنان اسلام همراه و همدل و متحد و همصدا باشیم اگر این چنین بشود دشمنان ما جرات نخواهند کرد که در میان صفوف به هم فشرده و متحد ما مسلمانان نفوذ کنند به همین خاطر در عصر حاضر می طلبد که مسلمانان با هم بیگانه نباشند و اگر بیگانه باشند بیگانگان ما را به جان همدیگر خواهند انداخت و این بدترین ضرر و ضربه، به جامعه اسلامی است.
بازماندگان گفت: اتحاد شیعه و سنی هراس و لرزه بر اندام انداخته و کسانی که از اختلاف بین مسلمان حرف می زنند نه شیعه هستند و نه سنی هم شیعه از اینها بیزار است و هم سنی از اینگونه افراد و گروه‌ها اعلام برائت می‌کنند اینها عاملان استکبار و تکفیری ها و داعشی هایی هستند که در وحشیگری روی اربابان روسیاه خودشان را سفید کردند اینها نه شیعه را دوست دارند و نه سنی را آن‌ها کمر دشمنی با اسلام و مسلمین بسته اند و باید که این افکار که خلاف وحدت و مخل امنیت جامعه اسلامی است به آیندگان و جوانان و تحصیلکردگان عزیز و کسانی که در دانشگاه‌ها و مدارس مشغول هستند شناسانده شود و این وظیفه خواص و علما از مذاهب گوناگون اسلامی است.

,
,

شیخ بازماندگان خاطر نشان کرد: شیعه و سنی دوبال قوی اسلام هستند و باید با قدرت تمام در کنار هم باشند و بر عظمت و شوکت اسلام بیفزایند إن شاء الله.

,

وحدت مسلمانان نقشه های شوم دشمنان را نابود می سازد

, وحدت مسلمانان نقشه های شوم دشمنان را نابود می سازد,

شیخ خنجی، امام جمعه اهل سنت شهر پارسیان، با تبریک هفته وحدت، گفت: اگر امروز اسلام و انسانیت و برابری ممکن شده به سبب وجود قرآن است که در افکار و دل های ما وجود دارد، امروز نغمه وحدت داریم اما در دل برخی امت ها اختلاف وجود دارد و باید این جوامع را در کنار هم بیاوریم، دشمنان دوست دارند ما را از هم گسیخته کنند اما به اتحاد و همبستگی نیاز داریم تا نقشه های شوم آنها از هم پاشیده شود.

,

 

,

شیخ خنجی، با بیان اینکه رحمت و الفت باید بیش از این در جامعه باشد، تاکید کرد: می‌توانیم ذره های اختلافی را از بین ببریم، دوستان را به هم نزدیکتر کنیم و باید در راه سنت اولیای خدا حرکت کنیم در غیر این صورت است که اقتدار جمهوری اسلامی ایران از دست ما می‌رود و ما نخواهیم گذاشت.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه