استفاده از بلانکیت در نانوایی‌های کرمانشاه؛ از شایعه تا واقعیت

استفاده از بلانکیت در نانوایی‌های کرمانشاه؛ از شایعه تا واقعیت
اخیراً شایعاتی مبنی بر استفاده از بلانکیت در آرد و نان کرمانشاه منتشر شده که مسئولان مرکز بهداشت آن را تکذیب کرده اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرصادنیوز، موضوع پخت نان با توجه به اینکه قوت غالب مردم بوده، بسیار حائز اهمیت است و مسئولان امر به طور جدی بر آن نظارت می کنند تا کیفیت و سلامت آن را روز به روز ارتقا دهند.

در گذشته بحث استفاده از جوش شیرین در پخت نان مطرح بود که خوشبختانه با توجه به گزارشات مسئولان به حداقل ممکن رسید و البته اخیراً هم موضوع استفاده از جوهر قند در آرد و نان مطرح شده که خبر آن توسط مسئولان متولی تایید نشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصادنیوز,
,
,

, ,

استفاده از  بلانکیت در آرد و نان به حدود صفر رسیده است

بهمن خدادادیان در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز، اظهار داشت: بحث استفاده از  بلانکیت یا جوهر قند مربوط به چند سال پیش بود که میزان سبوس گیری از آرد و گندم زیاد بود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر آردها عمدتاً سبوس کمی دارند، افزود: در سال‌های گذشته برخی شرکت‌های توزیع آرد از  بلانکیت استفاده می کردند که شناسایی و به دادگاه معرفی شدند.

کارشناس مسئول بهداشت محیط کرمانشاه بیان کرد: علت استفاده از  بلانکیت سستی آرد بود که با افزودن بلانکیت می خواستند هم آرد تقویت شود و هم نان سفیدتری تهیه شود.

, استفاده از  بلانکیت در آرد و نان به حدود صفر رسیده است, استفاده از  بلانکیت در آرد و نان به حدود صفر رسیده است,
,
, مرصادنیوز,
,
,
,
,

, ,

خدادادیان تصریح کرد: در گذشته مردم فکر می کردند نان سفید خوب است که از طریق صدا و سیما با انجام تبلیغات اعلام کردیم نان سفید خوب نیست بلکه کیفیت و دوام آن کم است.

,

وی افزود: طی این چند سال استفاده از بلانکیت به حداقل ممکن رسیده تا جایی که سال گذشته تنها چهار مورد و از ابتدای امسال دو مورد استفاده از  بلانکیت آن هم در نانوایی ها کشف شده است.

,

خدادادیان خاطرنشان کرد: بحث استفاده از بلانکیت توسط یکی از فعالین رسانه ای در فضای مجازی منتشر شد که درباره آن از بنده هم سوال شد که گفتم مشکل فعلی ما بالا بودن میزان سبوس گیری از آرد است که سبب شده نان خاصیت اصلی خود و ارزش‌های غذایی چون گلوتن و ویتامین دی را از دست دهد.

,

وی افزود: خوشبختانه در بررسی های انجام شده بحث استفاده از بلانکیت در آرد و نان به حدود صفر رسیده است.

,

خدادادیان با بیان اینکه استفاده از بلانکیت موضوع جدیدی نیست، خاطرنشان کرد: جوهر قند یا  بلانکیت در صنایع رنگ رزی استفاده می شود.

,

, ,

در آرد و نان نانوایی های کرمانشاه از  بلانکیت  استفاده نمی شود

مرتضی مرادی نیز در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز، با بیان اینکه جوهر قند یا  بلانکیت خطرناک است، اظهار داشت: در آرد و نان نانوایی های کرمانشاه از  بلانکیت استفاده نمی شود.

وی افزود: آرد مورد استفاده مشکلی ندارد که از  بلانکیت استفاده شود حتی اگر کیفیت هم نداشته باشد با افزودنی های مجاز، آرد را فرآوری می کنند.

نایب رئیس اتحادیه نانوایی های کرمانشاه خاطرنشان کرد: بیش از دو سال است که موردی از استفاده از  بلانکیت در نانوایی های کرمانشاه مشاهده نشده است.

مرادی همچنین درباره مشکلات نانوایی ها گفت: خواهان افزایش نرخ نان هستیم زیرا نانوایی ها از افزایش هزینه های تولید نان  به ستوه آمده اند.

وی افزود: متاسفانه هزینه هایی چون هزینه مواد اولیه و حق بیمه  به صورت ماهانه و سالانه افزایش نمی یابد بلکه روزانه شاهد افزایش آنها هستیم.

, در آرد و نان نانوایی های کرمانشاه از  بلانکیت  استفاده نمی شود, در آرد و نان نانوایی های کرمانشاه از  بلانکیت  استفاده نمی شود,
,
, مرصادنیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,

مرادی خاطرنشان کرد: گوش شنوایی برای شنیدن مشکلات نانوایی ها وجود ندارد حتی اواخر اردیبهشت ماه، به استاندار کرمانشاه  آنالیز قیمت نان تحویل شد اما تاکنون نرخ جدید نان اعلام نشده است.

,

وی افزود: نانوایی ها به دلیل مشکلات موجود به کم فروشی و گران فروشی روی آورده اند.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه