logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان چابهار:

هیچ تاخیری برای تکمیل پروژه بیمارستانی پلان قابل قبول نیست/ ۳۲سال چشم انتظاری مردم برای داشتن یک مرکز درمانی باید به ثمر برسد

هیچ تاخیری برای تکمیل پروژه بیمارستانی پلان قابل قبول نیست/ ۳۲سال چشم انتظاری مردم برای داشتن یک مرکز درمانی باید به ثمر برسد
رحمدل بامری گفت: بیمارستان پلان پس از ۳۲ سال چشم انتظاری مردم، مرکز ثقل منطقه درحوزه خدمات رسانی بهداشتی خواهد شد پس هیچ تاخیری در اجرای آن پذیرفته نیست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، رحمدل بامری، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان چابهار در روند بازدید ساخت بیمارستان ۳۲ تختخوابی پلان بیان کرد: ساخت بیمارستان پلان در طول سال های گذشته کلنگ زنی زیادی شده است و همیشه در روند کار دچارمشکلاتی شده است اما این بارهیچ عذری در تاخیر اجرا از ما پذیرفته نیست.
 
وی با ابیان اینکه ارتقا شاخص‌های سلامت با تکمیل بیمارستان‌های روستایی امکان پذیر است افزود: بیمارستان پلان مرکز ثقل منطقه درحوزه خدمات رسانی بهداشتی خواهد شد.
 
فرماندار چابهار با تاکید بر تسریع بخشیدن در کار این پروژه ماندگار تصریح کرد: هم مرزی با کشورهای همسایه زمینه بروز بیماریهای مختلفی است که نیاز به ساخت بیمارستان و مراکز درمانی را مضاعف می کند از طرف دیگر محرومیت در منطقه و بضاعت مالی ضعیف مردم در پیمودن مسیر بسیار دور از روستا به بیمارستان و رنج بردن دوری راه در کنار بیماری به نوعی نابرابری در عدالت اجتماعی محسوب می شود.
 
وی از کلنگ زنی های بدون برنامه وهدف قبلی به شدت انتقاد کرد و ادامه داد: کلنگ بیمارستان پلان چند سال پیش به زمین زده شده بود ولی متاسفانه محقق نشد وباکارآمدن دولت مردمی امیدواریم ساخت این پروژ ها باسرعت بیشتر انجام گیرد.
 
بامری گفت: پروژه بیمارستان ۳۲ تختخوابی پلان چابهار با مساحت سه هزار و ۴۰۰ مترمربع پس از سالیان سال توقف با پیگیری های مجدد دانشگاه، تعیین پیمانکار و اعتبار اختصاص یافته شروع به فعالیت کرده است.
 
وی افزود: اعتبار این پروژه ۵۰ میلیارد تومان تخصیص یافته شده و طبق زمانبندی تا پایان سال ۱۴۰۱ آماده بهره‌برداری می‌شود.
 
بیش از ۲۰۰ هزار نفر جمعیت روستاهای بخش پلان سال‌هاست چشم‌انتظار ساخت یک مرکز مناسب درمانی هستند و برای یک درمان ساده باید فاصله‌ ۱۰۰ کیلومتری را تا مرکز شهر چابهار بپیمایند.
 
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه