رئیس پلیس راهور استان:

رانندگان البرز با تغییر اگزوز و صدای ناهنجار خودرو اعمال قانون می‌شوند/ دستور قضایی برای برخورد با آلودگی‌های صوتی اخذ شده است

رانندگان البرز با تغییر اگزوز و صدای ناهنجار خودرو اعمال قانون می‌شوند/ دستور قضایی برای برخورد با آلودگی‌های صوتی اخذ شده است
سرهنگ حمدلله رحمتی‌پور گفت: تغییرات در ظاهر و باطن خودرو قابل قبول نیست و صدای ناهنجار و آزار شهروندان ممنوع است، همکاران ما این رانندگان را اعمال قانون می‌کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رئیس پلیس راهور البرز در گفت‌وگو با خبرنگار تیتریک، گفت: برگ سبزی که در مراکز تعویض پلاک صادر می شود، از نظر پلیس و دستگاه قضا دارای اعتبار است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک,
سرهنگ حمدالله رحمتی پور افزود: تغییرات در ظاهر و باطن خودرو قابل قبول نیست و صدای ناهنجار و آزار شهروندان ممنوع است در نتیجه همکاران ما این رانندگان را اعمال قانون می کنند. 
,
 
,
وی اظهار داشت: دستور قضایی لازم گرفته شده است و در گذشته هم اعمال قانون در منطقه عظیمیه باعث کاهش این تخلف شد.
,
 
,
رحمتی پور تصریح کرد: تردد شبانه همچنان ممنوع است اما برخی از رانندگان کم لطفی کرده و رعایت نمی کنند، متاسفانه خودروهای شخصی در معابر دیده می شود.
,
 
,
وی تسهیل در عبور و مرور و کاهش تصادفات را ۲ اولویت راهور دانست و گفت: شهر ایمن و کاهش حوادث در گرو همراهی شهروندان است.
,
 
,
رحمتی پور درباره ترافیک پر حجم پل فردیس گفت: این محور گلوگاه ۱۴ استان است و به دلیل جابجایی مترو و انسداد لاین شمالی اتوبان تهران، ازدحام مسافر و تردد سنگین را شاهد هستیم.
 
,
,
انتهای پیام/
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه