بازیکن سالاری باید حذف شود؛

اقبالی: سرپرست تیم ملی فوتبال فرد شاخصی نیست/ اسکوچیچ با رسانه‌ای کردن اختلاف با طارمی اشتباه کرد

اقبالی: سرپرست تیم ملی فوتبال فرد شاخصی نیست/ اسکوچیچ با رسانه‌ای کردن اختلاف با طارمی اشتباه کرد
کارشناس فوتبال ایران گفت: سرپرست تیم ملی فوتبال باید فرد شاخصی باشد که چنین چیزی نبوده.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسعود اقبالی، کارشناس و مدرس کنفدراسیون فوتبال آسیا پیرامون جدیدترین لیست اسکوچیچ اظهار داشت: مجموعه‌ای اگر دور هم جمع می‌شوند و هدفی را تعیین می‌کنند، باید هماهنگی در آنان وجود داشته باشد. تیم ملی به دلیل عدم تعادل لازم برای بازی‌های تدارکاتی از ابتدا تعدادی از بازیکنان را دور هم جمع کرده و با حداقل زمان ممکن تلاش کرده تا با یک سیستم، استراتژی و برنامه تیم را به یک هدف خاص برساند. تا این جا موفق بوده و مشکلی نداشتند؛ اگر بخواهند بازیکنی را اضافه کنند در حال حاضر زمان مناسبی نیست. اضافه کردن بازیکن به این مجموعه صلاح نیست چرا که زمان زیادی برای رساندن بازیکنان به آن ظرفیت دلخواه نداریم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی با اشاره به مشکل‌ساز شدن حذف طارمی از لیست عنوان داشت: طارمی بازیکن بزرگی است و در سطح اروپا بازی می‌کند. این اتفاق باعث می‌شود تیم‌هایی که در مقابل ما ایستادند، خوشحال شوند. اصول مربی‌گری می‌گوید در یک خانواده‌ای که ما در حال همکاری هستیم، پدر خانواده باید تلاش کند تا اگر مشکلاتی شکل می‌گیرد در درون خانواده حل کند. یک اشتباهی که اسکوچیچ کرد، رسانه‌ای کردن این موضوع با عنوان مسائل تاکتیکی بود. 
,
 
,
اقبالی در ادامه بیان داشت: طارمی هم بازیکن بزرگ تیم ملی ایران است و کسی است که در این سال‌های کوتاه توانسته به درجات خوبی برسد. البته او هم نباید این موضوع را رسانه‌ای می‌کرد؛ بازیکن سالاری باید حذف شود. سرپرست تیم ملی فرد شاخصی باید باشد که چنین چیزی نبوده. افرادی هم که در فدراسیون هستند، متاسفانه تجربه لازم را در زمینه فوتبال ندارند و همین باعث بروز چنین مشکلاتی شد‌.
,
 
,
مدرس کنفدراسیون فوتبال آسیا برای حل این مساله اذعان داشت: طارمی برای ۲ بازی کنار گذاشته شده و در حال حاضر هم زمان داریم؛ شاید بتوانیم مساله را با صحبت حل کنیم. او هم باید در مقابل سرمربی تیم خوددار بوده و مراقب صحبت کردن خود باشد. این موضوع در دنیای فوتبال هم رخ می‌دهد و حل شدنی است. تیم ملی ایران مخصوصا در فاز تهاجمی بسیار قدرتمند است و حذف طارمی برای ما دشوار می‌شود.
,
 
,
وی در پایان گفت‌وگو با رادیو ورزش گفت: لبنان و سوریه تیم‌های خوبی هستند. قبل از ایجاد مشکل برای تیم ملی باید این موضوع را در خانواده حل کنیم. 
,
 
,
انتهای پیام/
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه