اخبار داغ

معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای:

۵۰ درصد راه‌های روستایی کردستان آسفالت است/ ۶ هزار کیلومتر راه روستایی در کردستان وجود دارد

۵۰ درصد راه‌های روستایی کردستان آسفالت است/ ۶ هزار کیلومتر راه روستایی در کردستان وجود دارد
رامبد نوذری از آسفالت ۵۰ درصد راه‌های روستایی کردستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رامبد نوذری معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای  کردستان در گفتگو با خبرنگار کُردتودی، با بیان اینکه ۶ هزار کیلومتر راه روستایی در کردستان وجود دارد، اظهار داشت: استان کردستان در زمینه راه های روستایی نسبت به میانگین کشوری با عقب ماندگی های رو به رو است.

وی افزود: از میزان ۶ هزار کیلومتر راه روستایی در کردستان سه هزار کیلومتر آن آسفالت و سه هزار کیلومتر مابقی خاکی یا شنی است.

معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کردستان گفت: هرچند در سال‌های اخیر اقدامات خوبی در این زمینه انجام شده است اما این بخش نیازمند تامین اعتبار از محل منابع استانی است.

نوذری عنوان کرد: ال گذشته ۱۵۰ کیلومتر راه روستایی در استان احداث شده و امسال هم از محل اعتبارات مناطق محروم سه هزار و ۵۳۰ میلیارد ریال اعتبار به این بخش اختصاص یافته که در مرحله برگزاری مناقصه است و با این روند سال آینده سال خوبی برای پیشرفت راه‌های روستایی است.

وی تصریح کرد: استان کردستان حدود ۲ هزار کیلومتر راه بین شهری دارد که  یک هزار و ۲۰۰ کیلومتر آن راه  اصلی، ۶۵۰ کیلومتر فرعی و حدود ۲۴۰ کیلومتر نیز چهارخطه و بزرگراه است، ضمن اینکه راهداری وظیفه احداث راه‌های روستایی و حفظ و نگهداری سایر راه‌ها را بر عهده دارد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کُردتودی,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه