معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه‌وبویراحمد مطرح کرد؛

حکمی که مهرش خشک‌نشده باطل شد

حکمی که مهرش خشک‌نشده باطل شد
سیدجواد هاشمی دلیل لغو حکم سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کهگیلویه‌وبویراحمد که با امضاء معاون وزیر راه و شهرسازی منصوب شده بود را مطرح کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیدجواد هاشمی در گفتگوی با صبح زاگرس در تشریح لغو حکم سرپرست اداره اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کهگیلویه و بویراحمد گفت: روز گذشته بدون هماهنگی با استاندار استان حکم سرپرستی برای این سازمان در استان ابلاغ شد و قرار بود این حکم امروز لغو شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,

وی ابراز داشت: تنها دلیل این موضوع عدم هماهنگی با استاندار کهگیلویه و بویراحمد بوده و امروز به دلیل جلسات متعدد نتوانستم پیگیری کنم که آیا این کار انجام شده است یا نه اما قرار بر لغو حکم سرپرست بود.

,

گفتنی است روز گذشته با حکم معاون وزیر راه و شهر سازی غفار حسن زاده به عنوان سرپرست اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد.

,

, ,

 

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه