اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

سرمربیان پیکان و فجر سپاسی چه گفتند؟

حسینی: تیمی هستیم که هزینه بالایی نکردیم/ کلانتری: بازی خوبی مقابل پیکان خواهیم داشت

حسینی: تیمی هستیم که هزینه بالایی نکردیم/ کلانتری: بازی خوبی مقابل پیکان خواهیم داشت
سرمربیان تیم‌های فوتبال پیکان و فجرسپاسی در نشست خبری پیش از دیدارشان به اظهارنظر پرداختند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجتبی حسینی‌ سرمربی تیم فوتبال پیکان بعد از ظهر روز پنج‌شنبه در نشست خبری قبل بازی تیمش برابر فجر سپاسی در هفته پنجم رقابت‌های لیگ برتر اظهار کرد: بعد از بازی سختی که داشتیم، سعی کردیم ریکاوری و تمرینات خوبی داشته باشیم. تیم فجر پس از شروعی که در لیگ برتر داشت، توانست عملکرد خوبی داشته باشد. من به بازیکنان گفتم که این بازی می‌تواند برای ما دردسرساز شود و اگر تمرکز لازم را نداشته باشند، دچار مشکل خواهد شد. ما باید با تمرکز کامل و با اعتماد به نفس بالا مقابل این تیم ظاهر شویم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

او درباره محروم و مصدوم تیمش گفت: ما تمام بازیکنان خود را در اختیار داریم.

,

حسینی درباره نتایج تیمش تاکید کرد: ما یک تیمی هستیم که هزینه بالایی نکردیم. ما سعی کردیم از جوانان استفاده کنیم و باشگاه از ما حمایت کرده است و امیدوارم بازیکنان قدر این موقعیت را بدانند و این روند را حفظ کنند.
سرمربی تیم فوتبال پیکان خاطرنشان کرد: ما باید خودمان را آماده بازی‌های سنگین‌تر کنیم اما هر بازی برای ما سختی‌های خودش را دارد.

,
,

او درباره زمین ورزشگاه انقلاب کرج گفت: این زمین اجاره‌ای است و از باشگاه خواهش کردیم از قلعه‌ حسن خان بیرون بیاییم اما بارندگی باعث شد کیفیت زمین کاهش پیدا کند. الان ۴ تیم در کرج بازی می‌کنند و این مشکل مربوط به ما نیست و این به خاطر امکانات ورزشی تهران است.

,

او درباره عملکرد تیم ملی ایران در رقابت‌های جام جهانی ۲۰۲۲ قطر خاطرنشان کرد:‌ جا دارد به مجموعه تیم ملی تبریک بگویم. تیمی که همه بازی‌هایش را برده است و یک نتیجه مساوی کسب کرده است، جای صحبت ندارد. در بازی تیم ملی برابر سوریه، یک ضعف فنی در تیم سوریه دیدم و ما باید مقابل تیم‌های قوی‌تری بازی کنیم.

علی اصغر کلانتری به دلیل تاخیر چند ساعته پرواز تیم از شیراز به تهران در نشست خبری پیش از مسابقه با پیکان نتوانست حاضر شود و در فایل صوتی گفت: بایت غیبتم در کنفرانس از اهالی رسانه عذرخواهی می کنم. بعد از بازی نفسگیر با استقلال باید با پیکان بازی کنیم. بازیکنان ما انگیزه بالایی دارند و تیم پیکان کادر خوب و بازیکنان خوبی دارد.

,
,
,

وی افزود: ما هم تیم فجرسپاسی هستیم و بازیکنان با انگیزه، تلاش و تاکتیک پذیری که دارند می خواهیم با بازی خوب، فنی و جوانمردانه کاری کنیم که هواداران از نحوه بازی تیم راضی باشند.

انتهای پیام/ک

,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه