اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

فدراسیون و سازمان لیگ الهلال را نتوانستند به تهران بیاورند

مجیدی: آقایان به دنبال یارگیری هستند/ اتفاقات بازی با گل گهر به خاطر انتقام‌گیری و اصرار دوستشان بود

مجیدی: آقایان به دنبال یارگیری هستند/ اتفاقات بازی با گل گهر به خاطر انتقام‌گیری و اصرار دوستشان بود
سرمربی تیم فوتبال استقلال به اظهارات تفرقه‌برانگیز مسؤولان سازمان لیگ واکنش نشان داد و گفت: اتفاقات بازی با گل گهر به خاطر انتقام‌گیری و اصرار دوستشان بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سایت استقلال، فرهاد مجیدی سرمربی استقلال درباره برنامه امروز ورزش و مردم و مناظره انجام شده، اظهار داشت: جالب است آقای درودگر از آبروی باشگاهها در آسیا می‌گویند اما یادشان رفته که همین سه ماه قبل تیم استقلال مجبور شد با الهلال در ورزشگاه آزادی بازی نکند. آیا آن موقع کسی نگران هواداران استقلال نبود؟ تیم من در خاک عربستان به عنوان تیم اول صعود کرد اما آقایان در فدراسیون و سازمان لیگ یک الهلال را نتوانستند به تهران بیاورند، آن وقت از احترام به حقوق باشگاهها می‌گویند؟ بدتر اینکه ما حتی در دوبی هم نتوانستیم در حضور تماشاگران با الهلال بازی کنیم! در حالی که لیگ امارات در همان مقطع با تماشاگر برگزار می‌شد، رقیبان ما آنقدر قابلیت داشتند که بازی را در دوبی بدون تماشاگر کنند! آن وقت آقای درودگر می‌گوید که الهلال با چهار قهرمانی پرافتخارترین تیم آسیاست. خب معلوم است با این میزان از عرضه و لیاقت؛ الهلال باید قهرمان بشود. آقایان چرا سه ماه قبل به فکر آبروی استقلال و فوتبال ایران نبودند؟!

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,

سرمربی آبی‌ها درباره بحث تبلیغات محیطی و موضوع محرومیت بازیکنان خارجی تیم استقلال در بازی با گل گهر تاکید کرد: می‌شنوم که بعضی از مسؤولان فدراسیون و سازمان لیگ طوری حرف می‌زنند که انگار من جدا از باشگاه هستم و دنبال یارگیری هستند. این آقایان بدانند که تبلیغات محیطی تازه گام اول ماست. قدم بعدی حق محتوای تصویری باشگاه استقلال است. کاش باشگاه زودتر مقابل این حق طبیعی هم ایستادگی کند. از آقای آجورلو و بنده تا تک‌تک هواداران استقلال در سراسر دنیا، برای حقوق مسلم این باشگاه با کسی تعارف و شوخی نداریم. برداشت من از مناظره امروز و صحبت‌های روزهای گذشته این است که آقایان دنبال لجبازی با استقلال هستند. آقایان حرفه‌ای پاسخ بدهند که که حق پخش تلویزیونی چه شد؟ درباره اتفاق بازی با گل گهر هم باید بگویم که قطعا غیر از انگیزه انتقام‌گیری بر سر تبلیغات محیطی، اصرار دوستشان هم پشت این ماجرا وجود داشته است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه