اگر با من مشکل دارند، بگویند

مجیدی: جان مادرتان VAR را بیاورید، پنالتی ما را نگرفتند/ اگر فرگوسن‌های وطنی و رسانه ها نمی‌گویند فرار رو به جلو، غیر از دقیقه 87 صحبت دیگری ندارم

مجیدی: جان مادرتان VAR را بیاورید، پنالتی ما را نگرفتند/ اگر فرگوسن‌های وطنی و رسانه ها نمی‌گویند فرار رو به جلو، غیر از دقیقه 87 صحبت دیگری ندارم
سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: اگر فردا پیشکسوتان و رسانه‌های وطنی نمی‌گویند فرار رو به جلو، پنالتی ما دیده نشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فرهاد مجیدی سرمربی استقلال پس از دربی 97 در نشست خبری حضور پیدا کرد و اظهار داشت: غیر از صحنه دقیقه 87 بازی صحبت دیگری ندارم. اگر فردا پیشکسوتان و رسانه‌ها و فرگوسن های وطنی نمی‌گویند فرار  رو به جلو، پنالتی ما دیده نشد. بازی قبل دو پنالتی ما را نگرفتند این بازی هم یک پنالتی را نگرفتند. اگر با فرهاد مجیدی مشکل دارند بگویند. هر زمان تیم من بد بازی کرده گفته‌ام که تیمم خوب نیست. نمی‌دانم داور در دوقدمی چگونه این صحنه را پنالتی نگرفت؟ من از 60 متری آن صحنه را دیدم. چگونه داور ندید؟

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
وی افزود: شما می‌گویید آن صحنه آفساید بوده، اما من خودم روی خط بودم و چون تلویزیون آن صحنه را از بالا گرفته فکر می‌کنید آفساید بود. من اگر حرف بزنم می‌گویند فرار رو به جلو کرد. 6 امتیاز را داوران از استقلال گرفته‌اند. الان ما باید صدر جدول باشیم. 
,
 
,
مجیدی تاکید کرد: مسئولان کشور جان مادرتان VAR را به فوتبال ایران بیاورید. چگونه باید حق یک تیم خورده شود؟ اگر به جز دقیقه 87 سوال دیگری ندارید، من در خدمت‌تان هستم.
,
 
,
مجیدی که از این اتفاق ناراحت بود در طول نشست خبری بارها به نگرفتن این ضربه پنالتی به سود استقلال معترض شد و در نهایت وقتی واکنش خبرنگاران به این موضوع که قبل از صحنه پنالتی مدنظر وی دانشگر در آفساید قرار داشته خطاب به آنها گفت: اگر سوالی غیر از دقیقه 87 ندارید من از خدمت‌تان مرخص شوم.
,
انتهای پیام/
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه