logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

در سینما ممکن است کرونا منتقل نشود

مهدی: در ورزشگاه‌ها به دلیل روح فوتبال همه کنار هم می‌نشینند، حتی اگر 500 نفر باشند/ انتظار داشتیم هواداران بازی بهتری در دربی ببینند

مهدی: در ورزشگاه‌ها به دلیل روح فوتبال همه کنار هم می‌نشینند، حتی اگر 500 نفر باشند/ انتظار داشتیم هواداران بازی بهتری در دربی ببینند
مسئول برگزاری مسابقات سازمان لیگ گفت: در ورزشگاه‌ها به دلیل روح فوتبال همه کنار هم می‌نشینند، حتی اگر 500 نفر باشند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سهیل مهدی مسئول برگزاری مسابقات سازمان لیگ پس از تساوی استقلال و پرسپولیس در دربی 97 در خصوص کیفیت مسابقه و زمان ورود هواداران به ورزشگاه‌ها صحبت کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
مهدی پس از تساوی استقلال و پرسپولیس در دربی 97 گفت: انتظار داشتیم بازی بهتری هواداران ببینند. حاشیه‌های دربی باعث شد تا این بازی از آن لحظات زیبا دور شود. لحظاتی که باید در درون زمین اتفاق بیفتد. این 2 تیم فوتبالیست‌های خیلی خوبی نیز در اختیار دارند و به همین دلیل هواداران و همه ما انتظار داشتیم که بازی خوبی مشاهده کنیم. به هر حال 2 تیم تلاش خودشان را کردند و از آنها تشکر می‌کنم. بازیکنان حداقل حاشیه را داشتند و امیدوارم در بازی‌های بعدی نمایش بهتری ببینیم.
,
 
,
وی در خصوص اینکه هواداران از چه زمان می‌توانند به ورزشگاه بیایند، اظهار داشت: دستگاه ذی ربط در حال تلاش برای این اتفاق هستند. نقاط ضعف و قدرت این 2 بازی آزمایشی استخراج شد و باید بتوانیم یک دستور العمل مشخص برای تمام کشور تنظیم کنیم. زیرساخت استادیوم آزادی که برای بازی‌های ایران و کره جنوبی آماده شده بود، این اتفاق را برای ما مهیا کرد. باید دیگر ورزشگاه‌ها نیز به این شکل درست شود. ما هواداران خوبی در لیگ یک کشور داریم که هواداران این تیم‌ها نیز می‌خواهند به ورزشگاه‌ها بیایند. باید بتوانیم یک زندگی مسالمت آمیزی با کرونا برقرار کنیم. ان شاءالله به زودی دستگاه ذی ربط این شرایط را مهیا کند و ما نیز امیدواریم این شرایط سریع تر فراهم شود. یکی از دستگاه‌های ذی ربط، مدیریت بهداشت کشور است. ما همیشه تابع نظرات آنها هستیم. 
,
 
,
مسئول برگزاری مسابقات سازمان لیگ ادامه داد: وقتی هواداران در کنار هم می‌نشینند چون روح فوتبال یک روح حمایتی و همسو بودن است، خدایی نکرده ممکن است کرونا منتقل شود ولی در سینما ممکن است کرونا منتقل نشود. ما به جای 30 درصد، 5 درصد ورزشگاه‌ها را باز کردیم ولی به خاطر روح هواداری، همه در کنار هم نشستند. ما اگر 500 نفر هم به ورزشگاه راه دهیم، همه باز هم در کنار هم می‌نشینند. فکر می‌کنم خود ما شهروندان نیز باید کمک کنیم. اگر ما نیز کمک کنیم، این اتفاق زودتر رخ خواهد داد.
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه