پاراوزنه برداری قهرمانی جهان| صلحی پور طلا را لیفت کرد/ رضی، غریب شاهی، صیادی و امین زاده فردا روی تخته می روند

پاراوزنه برداری قهرمانی جهان| صلحی پور طلا را لیفت کرد/ رضی، غریب شاهی، صیادی و امین زاده فردا روی تخته می روند
سیدحامد صلحی پور نماینده کشورمان در رقابت های پاراوزنه برداری قهرمانی جهان، موفق به کسب مدال طلا شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون ورزش های جانبازان و معلولین، رقابت های پاراوزنه برداری قهرمانی جهان ۲۰۲۱ به میزبانی کشور گرجستان با برگزاری رقابتهای دسته ۹۷ کیلوگرم ادامه یافت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
امروز شنبه سیزدهم آذر ماه، سیدحامد صلحی پور ملی پوش دسته ۹۷ کیلوگرم کشورمان به روی تخته رفت و با ثبت رکورد ۲۲۵ کیلوگرم توانست مدال طلا و عنوان قهرمانی رقابت ها را از آن خود کند.
,
 
,
 در ادامه مسابقات فردا، سامان رضی و علی اکبر غریب شاهی نماینده کشورمان در دسته ۱۰۷ کیلوگرم و مهدی صیادی و احمد امین زاده در دسته ۱۰۷+ کیلوگرم به مصاف حریفان خود می روند.
,
انتهای پیام/
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه