اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

ترکی بلد نباشم نباید در تبریز مربیگری کنم؟!

ترکی بلد نباشم نباید در تبریز مربیگری کنم؟!
سرمربی استقلال خوزستان گفت:‌ شاید یک روز به تبریز بروم و مربی تیمی از این شهر شوم اما ترکی بلد نباشم. به هر حال این افراد ایرانی هستند و مدتی خارج از کشور بودند همین که آنها برگشتند برای ما قابل احترامند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا عبدالله ویسی در حاشیه تمرین امروز تیم ملی در مورد حضورش در تمرین گفت:‌ مدتی بود تمرین تیم ملی را از نزدیک ندیده بودم و خیلی دوست داشتم به اینجا بیایم. امروز به دلیل اتفاقی که افتاده بود به تهران آمدم بلیت بازگشتم کنسل شد و این فرصت برایم به وجود آمد که به تمرین تیم ملی بیایم.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, عبدالله ویسی در حاشیه تمرین امروز تیم ملی در مورد حضورش در تمرین گفت:‌ مدتی بود تمرین تیم ملی را از نزدیک ندیده بودم و خیلی دوست داشتم به اینجا بیایم. امروز به دلیل اتفاقی که افتاده بود به تهران آمدم بلیت بازگشتم کنسل شد و این فرصت برایم به وجود آمد که به تمرین تیم ملی بیایم.,
 
,
وی در مورد اینکه از کارلوس کی‌روش حمایت کرده است،‌ عنوان کرد: ‌اکنون زمانی نیست که تمرکز و تفکر مربی تیم ملی را خراب کنیم، به عنوان یک مربی ایرانی و عضوی از فوتبال از تیم ملی حمایت می‌کنم و هر کس دیگری که سرمربی تیم ملی بود باز هم حمایت می‌کردیم.
,
 
,
ویسی در مورد اینکه برخی مربیان به بازیکنان تیم ملی انتقاد می‌کنند و گفته می‌شود نفراتی که حتی فارسی بلد نیستند به تیم ملی دعوت شدند، خاطرنشان کرد: شاید یک روز به تبریز بروم و مربی تیمی از این شهر شوم اما ترکی بلد نباشم. به هر حال این افراد ایرانی هستند و مدتی خارج از کشور بودند همین که آنها برگشتند برای ما قابل احترامند. چشم‌هایی که آنها را انتخاب می‌کند قابل احترام‌تر هستند. بازیکنان قبلی که از خارج دعوت شدند زحمت کشیدند و دست‌شان درد نکند.
,
 
,
سرمربی استقلال خوزستان در مورد اینکه آیا تیم ملی می‌تواند از گروه خودش در جام جهانی بالا بیاید، عنوان کرد: تیم بسیار خوبی داریم، شایسته‌های لیگ دعوت شدند و مطمئنا در جام جهانی حرف برای گفتن دارند. این تیم زنگ تفریح نمی‌شود و بازی‌هایی انجام می‌شود که تمام مردم دنیا لذت می‌برند و مطمئنا امتیاز خواهیم گرفت.
,
 
,
ویسی در پایان در مورد شرایط استقلال خوزستان گفت: پس از دو سه روز استراحت تمرینات‌مان را با قدرت انجام دادیم، اکنون وضعیت بهتری نسبت به ابتدای فصل داریم. روی کارهای دفاعی و زمانی که توپ را در اختیار نداریم خیلی کار کردیم و اتفاقات خوبی رخ داده است.
,
 
,
انتهای پیام/ن
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه