logo
سه‌شنبه 28 مهر 1405 | سه‌شنبه 20 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  2. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  3. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  4. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  5. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  6. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  7. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  8. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  9. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  10. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  11. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  12. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  13. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  14. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  15. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  16. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  17. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  18. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  19. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  20. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟

نائب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس در گفت‌وگو با دانا؛

ساخت انبوه مسکن باعث یک انقلاب جدی در حوزه اقتصاد خواهد شد/ در بخش مسکن دچار یک عقب‌افتادگی جدی هستیم

ساخت انبوه مسکن باعث یک انقلاب جدی در حوزه اقتصاد خواهد شد/ در بخش مسکن دچار یک عقب‌افتادگی جدی هستیم
نائب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس با بیان اینکه با ساخت انبوه مسکن شاهد یک انقلاب جدی در حوزه اقتصاد خواهیم بود؛ گفت: در حوزه مسکن دچار یک عقب‌افتادگی جدی هستیم، بنابراین باید برای برون‌رفت از این شرایط تلاش کرد تا تولید مسکن به رشد قابل‌ توجهی برسد.
[

نصرالله پژمان فر نائب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع‌رسانی راه دانا، در مورد بازار مسکن و پرداخت تسهیلات ساخت، اظهار کرد: قیمت تمام‌شدهٔ مسکن ارتباط مستقیمی با قیمت خرید و همچنین اجاره دارد.

برخورداری از مسکن مناسب حق طبیعی مردم است/ دولت از تولید انبوه مسکن حمایت کند

وی افزود: اکنون باتوجه‌به افزایش قیمت مصالح ساختمانی، قیمت تمام‌شدهٔ مسکن هم‌افزایش یافته است. درحالی‌که برخورداری از مسکن مناسب حق طبیعی مردم است، اما توان تهیه آن را در هر دو بخش خرید و اجاره ندارند و وظیفه مجلس است که از مردم در این بخش حمایت کند.

این نماینده مردم در مجلس گفت: اکنون قیمت تمام‌شدهٔ مسکن قابل دفاع نیست، برای اینکه قیمت قابل دفاعی پیدا کند، دولت باید از تولید انبوه مسکن حمایت کند تا انبوه‌سازی رونق بگیرد.

پژمان فر دررابطه‌با لزوم اعطای تسهیلات بانکی به بخش مسکن، بیان کرد: در حال حاضر، قیمت تمام‌شدهٔ مسکن قابل دفاع نیست و باید این حوزه به‌طورجدی به رونق برسد. در حوزه مسکن دچار یعقب‌افتادگیگی جدی هستیم، بنابراین باید برای برون‌رفت از این شرایط تلاش کرد تا تولید مسکن به رشد قابل‌توجهی برسد.

قیمت مسکن تحت‌تأثیر زمین است/ با اعطای تسهیلات مسکن باید شاهد رونق در همه بخش‌ها باشیم

وی با بیان اینکه با اعطای تسهیلات مسکن باید شاهد رونق در همه بخش‌های کشور باشیم، ادامه داد: مسکن دو بخش هزینه‌ای دارد؛ یکی مسئلهٔ تهیه زمین و دیگری مصالح، پروانه، عوارض و ... که اگر در همه بخش‌ها، همکاری باشد، حتماً شاهد انبوه‌سازی در کشور خواهیم بود.

نائب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس در پاسخ به این سؤال که آیا دولت می‌تواند زمین رایگان به متقاضیان ساخت مسکن دهد؟ گفت: اقدامات دولت برای تسهیلگری در بخش مسکن باید مستمر باشد، اعطای زمین رایگان برای دولت‌ها قابل دفاع نیست، اما بالاخره مسکن، باید یک قیمت واقعی پیدا کند و دولت هم برای رسیدن به این منظور باید تلاش کند.

پژمان فر اضافه کرد: امروز قیمت مسکن بسیار تحت‌تأثیر زمین است، به همین دلیل بین بنا و زمین باید یک رابطهٔ معقول وجود داشته باشد که امروز شاهد آن نیستیم.

وعده دولت برای ساخت ۴ میلیون مسکن شدنی است

وی در خصوص وعده دولت برای ساخت ۴ میلیون مسکن در چهار سال، توضیح داد: باید برای تحقق این وعده همه تلاش کنیم، به‌هرحال کار ساده و راحتی نیست، اما شدنی است. اگر همه در این مهم مشارکت فعال داشته باشند؛ مجلس، دولت و بخش خصوصی به‌طورکلی همه باید ورود و کمک کند. اگر در کنار همکاری و کمک‌ها نظارت‌های دقیق هم باشد، قطعاً می‌توانیم این وعده را عملی کنیم.

رونق تولید مسکن باعث رشد اقتصاد خواهد شد

نائب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس اضافه کرد: پیش از مسکن دار شدن مردم ما می‌توانیم با ساخت مسکن یکسری اشتغال برای مردم ایجاد کنیم. چرا که ساخت مسکن نیازمند مشاغلی است؛ از راننده‌ای که بار جابه‌جا می‌کند تا نگهبانی که از یک کارگاه حفاظت می‌کند. طبیعتاً همهٔ این شغل‌ها با آغاز ساخت‌‌وساز فعالیتشان بیشتر می‌شود.

پژمان فر در پایان گفت: با ساخت انبوه مسکن شاهد یک انقلاب جدی در حوزه اقتصاد نیز خواهیم بود؛ چرا که با تولید مسکن، صنایع فولاد، پتروشیمی و ... هم فعال‌تر می‌شوند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع‌رسانی راه دانا,
,
, برخورداری از مسکن مناسب حق طبیعی مردم است/ دولت از تولید انبوه مسکن حمایت کند, برخورداری از مسکن مناسب حق طبیعی مردم است/ دولت از تولید انبوه مسکن حمایت کند,
,
,
,
,
,
,
,
, قیمت مسکن تحت‌تأثیر زمین است/ با اعطای تسهیلات مسکن باید شاهد رونق در همه بخش‌ها باشیم, قیمت مسکن تحت‌تأثیر زمین است/ با اعطای تسهیلات مسکن باید شاهد رونق در همه بخش‌ها باشیم,
,
,
,
,
,
,
,
, وعده دولت برای ساخت ۴ میلیون مسکن شدنی است, وعده دولت برای ساخت ۴ میلیون مسکن شدنی است,
,
,
,
, رونق تولید مسکن باعث رشد اقتصاد خواهد شد, رونق تولید مسکن باعث رشد اقتصاد خواهد شد,
,
,
,
,
,
,

نویسنده: مسعود تاجیک
 

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه