نماینده ولی فقیه در سپاه استان:
بسیج طلاب و روحانیون مرزبان اندیشه های ولایت هستند
به مناسبت هفته بسیج همایش طلاب و روحانیون بسیجی با حضور نماینده ولی فقیه در سپاه استان،امام جمعه،فرمانده سپاه ناحیه گرمسار در محل شبستان مسجد جامع گرمسار برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به گزارش ایجی خبرنگار گرمسارآنلاین در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین شکری نماینده ولی فقیه در سپاه استان به نقش تاثیرگذار روحانیون در قبل و بعد از انقلاب و 8 سال دفاع مقدس برای حراست از میهن اسلامی شان اشاره کرد و گفت:بسیج طلاب مرزبان و نگهبان اندیشه های والای ولایت است که هوشیارانه به موضوعات مهم سیاسی،اجتماعی و فرهنگی کشور می نگرند .
, شبکه اطلاع رسانی دانا, گرمسارآنلاین,
وی در ادامه بسیج طلاب را یک نمونه کامل برای ارتقای مسائل و موضوعات فرهنگی در کشور دانست و گفت:در 8 سال دفاع مقدس قشر روحانیون کشور بیش از 100 شهید را تقدیم این انقلاب کرده است و در شهر ستان گرمسار نیز 4 شهید روحانی در دفاع مقدس تقدیم کرده است و این نشان از ورود طلاب و روحانیون در تمام زمینه هاست و طلاب از بدنه جامعه هستند و از آن خارج نیستند .
حجت الا اسلام و المسلمین شکری درپایان به توطئه دشمنان در حذف و تاثیر پذیری آرمان بسیج و اسلام در جامعه اسلامی ایران اشاره کرد و گفت: دشمن با اساس اسلام و دین محمد مشکل دارد و طلاب در این راه وظیفه سنگین و حساسی را بر دوش دارند.
,
انتهای پیام/ص
]
ارسال دیدگاه