اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیر شرکت گاز شهرستان‌های نوشهر، چالوس و کلاردشت:

الگوی مصرف در روزهای سرد سال رعایت شود/ لزوم فرهنگ‌سازی در صرفه‌جویی مصرف گاز مشترکین در مازندران

الگوی مصرف در روزهای سرد سال رعایت شود/ لزوم فرهنگ‌سازی در صرفه‌جویی مصرف گاز مشترکین در مازندران
هژبر جوادی گفت: سرد شدن هوا و کاهش دما در فصل سرد زمستان و افزایش مصرف گاز از سوی مشترکان خانگی، تجاری و اداری، مشکلاتی را به همراه دارد؛ موضوعی که به سادگی و سهولت با همکاری و همراهی مشترکان و صرفه‌جویی در مصرف انرژی قابل مدیریت است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ هژبر جوادی در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ اظهار کرد: ۹۳ هزار و ۴۹۱ مشترک خانگی در شهرستان نوشهر که ۲۶ هزار و ۲۵۱ مشترک در حوزه شهری و ۶۵ هزار و ۲۰۳ مشترک در بخش روستایی از نعمت طبیعی گاز بهره‌مند هستند.
وی افزود: در شهرستان نوشهر ۵۵ روستا از نعمت گاز برخوردار است که دو روستای نیرس و بسطام مربوط به بخش کجور است.
مدیر شرکت گاز شهرستان‌های نوشهر، چالوس و کلاردشت گفت: ۷۵ هزار و ۷۲۵ مشترک خانگی گاز در شهرستان چالوس داریم که از این تعداد ۵۲ هزار و ۴۰ مشترک در شهر که ۳۰ هزار مشترک شهری و ۲۲ هزار مشترک روستایی از نعمت طبیعی گاز بهره‌مند هستند.
جوادی ادامه داد: مرزن‌آباد ۷ هزار و ۶۸۷ مشترک گاز دارد که ۲ هزار و ۴۸۰ مشترک شهری و ۵ هزار و ۱۶۰ مشترک روستایی است و در شهر هچیرود نیز ۱۶ هزار مشترک داریم که از این تعداد ۹ هزار مشترک شهری و ۷ هزار هم مشترک روستایی این حوزه محسوب می‌شوند.
وی خاطرنشان کرد: در شهرستان چالوس نیز ۱۷ روستای بخش مرکزی از نعمت گاز برخوردار هستند؛ در مرزن آباد ۳۷ روستا، در هچیرود ۱۴ روستا و در شهرستان کلاردشت هم ۲۰ هزار و ۳۰۰ مشترک گاز داریم که از این تعداد ۱۰ هزار و ۵۰۰ مشترک شهری و ۹۸۰۰ مشترک روستایی که ۱۹ روستای کلاردشت از نعمت گاز برخوردار شدند.
مدیر شرکت گاز شهرستان‌های نوشهر، چالوس و کلاردشت با اشاره به افزایش تعداد مشترکان و برخورداری جمعیت بالای منطقه از نعمت طبیعی گاز بر لزوم رعایت مصرف تاکید کرد و گفت: مهمترین موضوع برای مدیریت مصرف اینست که مشترکین موتورخانه شوفاژ را هم عایق کاری و هم سرویس و نگهداری سالانه کنند، مسیر دودکش‌ها باز باشد.
جوادی یادآور شد: اگر موتورخانه شوفاژ مرکزی و مربوط به چند واحد مسکونی است حتما باید لوله‌های رفت و برگشت منبع دوجداره عایق کاری شود، مشترکین از تعمیرکاران مجاز استفاده کنند که مشعل شوفاژ تنظیم باشد، در کف موتورخانه باید ورود اکسیژن برقرار و در بالاترین نقطه سقف موتور خانه هم باید گازمنواکسید کربن خارج شود.
وی گفت: نکته بسیار مهم و حیاتی، وجود اکسیژن در منزل است و برای خروج منواکسید کربن که ماحصل سوخت گاز طبیعی متان با اکسیژن است باید توسط دودکش‌ها از منزل خارج شود و لازمه آن اینست که لوله بخاری داغ است یعنی اینکه روال ارسال منواکسید کربن از مجرای دودکش فعالیت می‌کند.
مدیر شرکت گاز شهرستان‌های نوشهر، چالوس و کلاردشت افزود: دودکش باید از بلندترین نقطه ساختمان خارج شود و اینکه نصب دستگاه ضد رسوب مغناطیسی است.
جوادی تصریح کرد: پوشش لباس گرم در منزل، دمای رفاه اتاق‌ها بین ۱۸ تا ۲۱ درجه سانتیگراد رعایت شود و استفاده از پرده‌های ضخیم برای پنجره‌ها از ساده‌ترین راهکارهای صرفه جویی در مصرف گاز طبیعی است.
وی با اشاره به اینکه فرهنگ صرفه‌جویی در مصرف گاز نیازمند همکاری و همراهی و عزم عمومی است، اظهار داشت: گاز نعمت خدادادی برای نسل‌های آینده است پس باید در مصرف آن بیشتر دقت کنیم و صرفه جویی به ظاهر اندک بسیار ارزشمند خواهد بود.
مدیر شرکت گاز نوشهر، چالوس و کلاردشت به استفاده از طرح ملی بهینه‌سازی موتور خانه‌های مسکونی و تجاری اشاره کرد و افزود: شرکت ملی گاز ایران برای اینکه بتواند در راستای سیاست‌‌های کلان وزارت نفت برای بهینه‌سازی مصرف انرژی که در نتیجه کاهش آلودگی هوا و هزینه‌های مشترکین و همچنین ایجاد اشتغال در سطح کشور است این طرح را آغاز به‌کار کرد.
جوادی تاکید کرد: در حال حاضر این طرح در  واحد‌های مسکونی اقدام شده که به‌صورت رایگان مشعل موتورخانه‌ها را سرویس و تنظیم می‌کنند؛ لوله‌های رفت و برگشت داخل موتورخانه را عایق کاری و یک دستگاه ضد رسوب مغناطیسی را در موتورخانه نصب خواهند کرد.
وی خاطرنشان کرد: مردم عزیز می‌توانند از طریق سایت goc.nijc.ir سامانه ملی استفاده بهینه سازی موتورخانه های واحدهای مسکونی ثبت نام کنند.
مدیر شرکت گاز شهرستان‌های نوشهر، چالوس و کلاردشت تاکید کرد: با صرفه‌جویی فقط یک درجه سانتیگراد درجه حرارت اتاق‌های منزل که با بررسی کارشناسان ما انجام گرفت، معادل شش درصد مصرف گاز صرفه جویی می‌شود و این موضوع باعث کمک به کاهش هزینه گاز بها نیز خواهد داشت.
جوادی ادامه داد: با این صرفه‌جویی به اقتصاد خانواده هم کمک می‌شود و هزینه‌های انرژی در اقتصاد خانواده کاهش خواهد یافت.
وی اظهار داشت: اخیرا هم مصوبه‌ای از سوی هیئت دولت ابلاغ شده است که هزینه‌های تعرفه گاز به‌صورت پلکانی است و مردم باید سعی کنند که با رعایت الگوی مصرف تعرفه با رقم تصاعدی مواجه نشود.
مدیر شرکت گاز شهرستان‌های نوشهر، چالوس و کلاردشت با اشاره به اقدامات انجام گرفته برای توزیع پایدار گاز طبیعی گفت: ایستگاه‌های تقلیل فشار در ورودی بین شهرها و در ایستگاه پول و کجور و تعمیرات ایستگاه‌ها انجام و برای پیک مصرف آماده کردیم تا زمستان امسال هم به خوبی برای مردم سپری شود.
جوادی افزود: انتظاری که از دستگاه‌های اجرایی برای مصرف گاز می‌رود اینست که با توجه به قرار گرفتن در فصل سرد سال و افزایش مصرف گاز، رعایت الگوی مصرف را داشته باشند و دمای آسایش را در 18 درجه تنظیم کنند.
وی عنوان کرد: موتورخانه‌های مرکزی اداره را عایق‌کاری، سرویس و نگهداری داشته باشند و در این رابطه مامورین و بازرسین ما هم جهت بررسی الگوی مصرف در ادارات حضور پیدا می‌کنند تا مصرف انرژی را پایش کرده و گزارش دهند.
مدیر شرکت گاز شهرستان‌های نوشهر، چالوس و کلاردشت تصریح کرد: ادارات باید در مواقع بحران آماده قطع گاز باشند تا ما بتوانیم برای مصارف خانگی گاز را پایدار نگه داریم؛ دستگاه‌های اجرایی تجهیزات سوخت دوم را برقرار نگه دارند و منبع سوخت گازوئیل را در مدت 15 روز داشته باشند که بتوانیم زمستان را بدون قطع گاز سپری کنیم.
جوادی یادآور شد: مشترکین منطقه کوهستانی پول و کجور الگوی مصرف گاز را رعایت کنند چراکه با تلاش‌های بسیاری توسط کفی‌های حامل گاز سی ان جی در پیک مصرف به سختی کار حمل می‌شود و از تمامی مشترکین درخواست داریم تا نسبت به پرداخت گاز بها اقدام کنند.
وی خاطرنشان کرد: شرکت گاز استان مازندران برای خدمات پس از فروش با ایجاد پست‌های گاز امداد شبانه‌روزی در مرکز صلاح‌الدین‌کلا و خیررودکنار، پول و کجور شهرستان نوشهر مناطق چالوس، مرزن آباد و کلاردشت دایر کردند که مشترکین عزیز می‌توانند از خدمات پست امداد شرکت برای حوادثی مثل آتش سوزی، انفجار یا قطع و وصل گاز، تصادف ماشین با علمک و یا نشت گاز استفاده کنند.
مدیر شرکت گاز شهرستان‌های نوشهر، چالوس و کلاردشت اظهار داشت: در خصوص رعایت الگوی مصرف و بهینه‌سازی مصرف مصارف انرژی مکاتباتی با فرمانداران و روسای ادارات آموزش و پرورش شهرستان‌ها انجام شد که تمامی مدیران مدارس و معلمان علوم و حرفه و فن و مسوولین تاسیسات ادارات و نهادها و مراکز نظامی، انتظامی و آموزشی در این دوره شرکت کنند که توسط اداره و به‌صورت رایگان انجام می‌شود.
جوادی در پایان از حمایت‌های بی‌دریغ و موثر دکتر مایلی مدیرعامل شرکت گاز استان در اجرای پروژهای گازرسانی به روستاهای کوهستانی مرزن‌آباد، پروژه‌های در دست اقدام ونوش به کدیر و مرزن‌آباد به دوآب و پروژه پول به دوآب تشکر کرد که امید است با اجرای پروژه‌های مذکور رینگ خطوط تغذیه مردم بخش کجور از نعمت گاز طبیعی با روش خطوط تغذیه و توزیع که پایدار خواهد بود، بهره‌مند شوند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه