بازدید رئیس فدراسیون از تمرینات ورزشکاران دوومیدانیکار حاضر در اردو ترکیه
رئیس فدراسیون در جریان سفر به کشور ترکیه با حضور در جمع دو و میدانی کاران کشورمان که برای طی کردن روند آماده سازی خود در این کشور حضور دارند از نزدیک در جریان شرایط این قهرمانان خوب دو و میدانی قرار گرفت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ هاشم صیامی رییس فدراسیون در جریان سفر به کشور ترکیه با حضور در جمع دو و میدانی کاران کشورمان که برای طی کردن روند آماده سازی خود در این کشور حضور دارند از نزدیک در جریان شرایط این قهرمانان خوب دو و میدانی قرار گرفت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
در همین راستا هاشم صیامی با حضور در محل تمرینات سجاد هاشمی رکوردادر ماده ۴۰۰متر و مهدی پیرجهان رکورددار ماده ۴۰۰متر مانع کشورمان، روند آماده سازی این قهرمانان دو و میدانی را بررسی و دستورات لازم را در خصوص ادامه روند برگزاری تمرینات ورزشکاران دو و میدانی کشورمان در کشور ترکیه را صادر نمود.
,
گفتنی است این دو قهرمان خوش نام نشان دو و میدانی کشورمان تمرینات آماده سازی خود را زیر نظر شهریار سیه جانی بعنوان مربی به منظور حضوری مقتدرانه در رقابتهای داخل سالن قهرمانی آسیا و بازیهای آسیایی چین پشت سر میگذارند.
,
انتهای پیام
]
ارسال دیدگاه