logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

AFC از خدا می‌خواهد پرسپولیس و استقلال آسیایی شوند؛

اؤلیایی: ملاقات رئیس فدراسیون فوتبال و وزیر ورزش‌وجوانان با سران AFC ممکن نیست/ در پرونده مالیاتی سرخابی‌ها معجزه رخ نمی‌دهد

اؤلیایی: ملاقات رئیس فدراسیون فوتبال و وزیر ورزش‌وجوانان با سران AFC ممکن نیست/ در پرونده مالیاتی سرخابی‌ها معجزه رخ نمی‌دهد
سخن‌گوی کمیته استیناف صدور مجوز حرفه‌ای باشگاه‌ها گفت: از این ملاقات‌ها سال‌های گذشته هم انجام شد و به AFC برای رفع مشکلات تعهد کتبی دادیم اما این جلسه بعید است برگزار شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کاظم اؤلیایی، سخن‌گوی کمیته استیناف صدور مجوز حرفه‌ای باشگاه‌ها در گفت‌وگو با شبکه خبر پیرامون ارسال نامه جدید به کنفدراسیون فوتبال آسیا اظهار داشت: این نامه را تایید می‌کنم اما فراموش نکنید که فیفا و AFC توقع دارند باشگاه‌‌ها به عنوان بنگاه اقتصادی شناخته شده و قوانین تجارت در امورشان جاری و ساری شود. در سال‌های گذشته هم تعهد داده بودیم که دولت باشگاه‌داری نمی‌کند و باشگاه‌ را هم به عنوان بنگاه تجاری تعریف کرده بودیم؛ امیدواریم AFC این بار هم این تخفیف را از ما بپذیرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی درباره مشکل مالیاتی سرخابی‌ها بیان داشت: معجزه‌ای که اتفاق نمی‌افتد. باشگاه‌ها درخواست اعمال ماده ۲۱۶ را مکرراً کرده‌ و گفته‌اند به بدهی مالیاتی که برای ما بسته‌اند، اعتراض داریم و باید این موضوع در کمیته‌ای بررسی شود. سازمان مالیات هم طبق مقررات پذیرفت بررسی مجدد کند تا اینکه مشخص شود این میزان مالیات درست است یا خیر.

,

اؤلیایی در ادامه عنوان داشت: متاسفانه به بحث مالی و بدهکاری باشگاه‌ها که مورد توجه کامل AFC قرار دارد، توجه نمی‌‌کنیم. کنفدراسیون می‌گوید برای حضور در لیگ قهرمانان، باشگاه‌ها باید تسویه‌حساب مالی و مالیاتی داشته و بدهی نداشته باشند. آیا این دو باشگاه بدهکاری ندارند و با همه طلبکاران خود تسویه حساب کرده‌اند؟ AFC از خدا می‌خواهد استقلال و پرسپولیس در مسابقات آسیایی حضور داشته باشند.

,

سخن‌گوی کمیته استیناف صدور مجوز حرفه‌ای باشگاه‌ها در این باره تصریح داشت: همه جامعه ورزش می‌دانند سرخابی‌ها بدهی کلان دارند و برخی مواقع پنجره نقل و انتقالاتی‌شان به واسطه همین بدهی‌ها بسته شده. نمی‌دانم باشگاه‌ها چه جوابی به کنفدراسیون داده‌اند و آیا جواب‌های‌شان قانع‌کننده است؟ اگر  AFC قانع شود که مشکلی نیست اما در غیر این صورت پرونده سرخابی‌ها را به کمیته انضباطی‌اش می‌دهد.

,

وی نهایتاً در مورد جلسه رئیس فدراسیون فوتبال و وزیر ورزش و جوانان با سران AFC گفت: طبق زمان‌بندی در نظر گرفته شده چند ساعت دیگر بیشتر فرصت نداریم. از این ملاقات‌ها سال‌های گذشته هم انجام شد و به AFC برای رفع مشکلات تعهد کتبی دادیم. از این که تعهد جدید بپذیرند یا زمانی برای این کار داشته باشیم، اطلاعی ندارم اما این جلسه بعید است برگزار شود زیرا تا ساعت ۱۵:۳۹ امروز برای ارسال مدارک مدارک جهت راستی آزمایی زمان تعیین کرده‌اند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه