شرکت بازرگانی چیست و چه وظایف و ویژگی هایی دارد؟
شرکت بازرگانی چیست و چه وظایف و ویژگی هایی دارد؟ در این مطلب به تمامی این سوالات پاسخ خواهیم و همچنین به معرفی شرکت بازرگانی ایمن تجارت کارآمد خواهیم پرداخت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دنیای تجارت و صنعت روز به روز در حال گسترش و رشد است. به طوری که گونه های مختلفی از شرکت ها مطابق قانون تجارت و با توجه به پیشرفت و توسعه اقتصادی فعالیت هایی را به صورت رسمی و قانونی آغاز نموده و شروع به کار می کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,از نمونه این شرکت ها شرکت بازرگانی به شکل سهامی خاص یا مسئولیت محدود با هدف تجارت تاسیس شده که مجموعه فعالیت های آنها تجاری می باشد و برای انجام این فعالیت ها نیاز به اخذ کارت بازرگانی است.
,در ادامه این مقاله قصد داریم تا شما را با ویژگی ها و وظایف یک شرکت بازرگانی آشنا کنیم که می تواند به شما در مورد ثبت شرکت بازرگانی کمک کند. شما می توانید در صورت مواجه شدن با هر سوال و یا ابهامی با مشاورین و کارشناسان ما در ایمن تجارت کارآمد در ارتباط باشید.
,شرکت بازرگانی چیست؟
,چنانچه دو یا چند نفر تحت عنوان یکی از شرکت های مذکور در قانون تجارت و با نام مخصوص بر اساس مقررات مربوطه شرکتی را تشکیل و ثبت کنند که به منظور تحصیل سود باشد به آن شرکت بازرگانی می گویند.
,برای اینکه شناخت بیشتر و تعریف دقیق تری از شرکت بازرگانی داشته باشیم، بهتر است ابتدا شرکت را بشناسیم.
,طبق ماده ۵۷۱ قانون مدنی به اجتماع چند مالک که در شیء و تحد به نحو اشاعه شرکت گویند. به عنوان مثال اگر دو یا چند نفر مالکیت یک منزل را داشته باشند، هر یک از این مالکین در تمام اجزا خانه از جمله سالن، حمام، اتاق ها و غیره با هم سهیم هستند.
,شرکت مدنی نیز حاصل مالکیت مشترک دو یا چند نفر می باشد که مال مشترکی را تحصیل و اداره می کنند و در عوائد آن مانند شراکت ورثه در منزل شریک هستند.
,شرکت های بازرگانی یا تجاری نیز واحدهایی می باشند که در حوزه خرید و فروش کالا یا خدمات در جهت کسب سود و درآمد فعالیت می کنند. حیطه فعالیت شرکت های بازرگانی مانند شرکت های تجاری بین المللی ممکن است از یک منطقه تا سایر کشورها گسترده باشد. به طوری که تجارت آنها در میان چند کشور انجام می شود. همچنین صاحبان آنها ممکن است از چند ملیت مختلف باشند.
,لازمه تجارت این شرکت ها ثبت شرکت های بازرگانی صادرات و واردات و فعالیت های آنها شامل خدمات، کالا، پشتیبانی و سایر حوزه های صنعتی است. این شرکت ملزم به رعایت قوانین تجارت بین الملل هستند، تا در صورت بروز مشکل سازمان های تجارت جهانی نسبت به حل مشکل آنها حکم دهد.
,شرکت های بازرگانی بر اساس نوع فعالیت
,شرکت های بازرگانی بر اساس نوع فعالیت نیز به دو نوع خدماتی و تجاری تقسیم بندی می شوند. فعالیت های شرکت های تجاری خرید و فروش کالا و ویژگی های آنها کسب در آمد از خریداران بابت فروش کالا، نگهداری کالا در انبار یا پخش در بازار، و تجارت و کسب سود می باشد.
,در عوض شرکت های خدماتی به جای فروش کالا، از طریق ابزارها، منابع و پشتیبانی به مراجعین و ارائه خدمات کسب درآمد می کنند.
,افرادی که در حوزه بازرگانی مشغول به فعالیت هستند می توانند به دو صورت خرده فروشی و عمده فروشی تجارت نموده و البته با توجه به سیاست ها و اهداف هر فردی می توانند هم خرده فروش و نیز عمده فروش باشند.
,نحوه کار شرکت های بازرگانی
,با توجه به نوع و حرفه هر شرکت بازرگانی، فعالیت های هر کدام نیز اشکال مختلفی دارد. به طور کلی شرکت های بازرگانی با اطلاع و شناخت بازار سرمایه خود را در گردش در می آورند و با سود به دست آمده کسب و کار خود را ارتقا و گسترش می دهند.
,برای گسترش کسب و کار تجار و بازرگانان در نقاط مختلف دنیا اقدام به تجارت می کنند. امروزه با توجه به گسترش ی راه ها و تکنولژی ارتباطی شرکت ها می توانند خدمات و محصولات خود را به مشتریان زیادی در سرتاسر دنیا عرضه کنند.
,به عنوان مثال کشور هند از صادر کننده های بزرگ در حوزه آی تی است که خدمات خود را به سر تا سر جهان عرضه می دارد.
,اهداف و کار شرکت های بازرگانی
,می توان گفت کلیه معاملاتی که از سوی تجار یا شرکت های تجاری به قصد کسب سود باشد و فعالیت تجاری محسوب شود از اهداف و کارهای این شرکت ها می باشد.
,گاهی اوقات نیز اهداف شرکت ها در بدو تاسیس فعالیت های تجاری نبوده اما به دلیل نوع شرکت جزو شرکت های تجاری محسوب می گردد. بر این اساس طبق ماده ۲ از قانون لایحه اصلاحی قانون تجارت چنین آمده است که هر شرکتی که موضوع عملیات آن امور تجاری نبوده اما جزو شرکت های سهامی باشد، شرکت بازرگانی محسوب می شود.
,همچنین طبق ماده ۱۱۶ قانون تجارت، شرکت های تضامنی نیز که تحت اسم مخصوص برای امور تجارتی بین دو یا چند نفر با مسئولیت تضامنی تشکیل شود، شرکت بازرگانی می باشد. در این صورت اگر دارایی شرکت برای تادیه تمام قروض کافی نباشد، هر یک از شرکا مسئولیت پرداخت آن را دارند. هر قرار دادی نیز بین شرکا برخلاف این باشد در مقابل اشخاص ثالث کان لم یکن خواهد بود.
,به طور کلی هر شرکتی که فعالیت و موضوع آن تجاری باشد، می بایست مشمول قواعد و قوانین شرکت های تجاری بدانیم.
,چه اعمال و اقداماتی تجاری محسوب می شوند؟
,طبق ماده ۲ قانون تجارت اقدامات تجاری شامل موارد زیر هستند:
,- خرید و تحصیل هر مال منقول به قصد فروش یا اجاره
- تصدی به هر نحوی به حمل و نقل از راه خشکی یا آب و هوا
- تاسیس و به راه اندازی هر قسم کارخانه در صورت عدم رفع حوائج شخصی
- تصدی به عملیات حراجی
- عملیات بیمه ای ( بحری و غیر بحری )
- عملیات صرافی و بانکی به هر قسم
- معاملات برواتی اعم از تاجر بودن یا نبودن
- هر قسم عملیات دلالی یا حق العمل کاری ( کمیسیون )
- هر نوع تاسیساتی که برای برخی امور از قبیل تسهیل معاملات ملکی و یا تهیه و رسانیدن ملزومات و پیدا کردن خدمه و غیره منجر شود.
- تصدی هر قسم نمایشگاه عمومی
- عملیات کشتی سازی و خرید و فروش آن و کشتیرانی داخلی و خارجی و معاملات مربوطه به آنها
این نکته لازم به ذکر می باشد که معاملات مربوط به اموال غیر منقول عنوان تجاری محسوب نمی شود.
,درباره شرکت بازرگانی ایمن تجارت کارآمد
,شرکت بازرگانی ایمن تجارت کارآمد با چندین سال سابقه فعالیت در امور بازرگانی و مشاوره علاوه بر ارائه خدمات در مورد ترخیص، امور بازرگانی واردات و صادرات تجار و غیره یکی از بهترین شرکت های بازرگانی با بهره گیری از مشاورین و کار شناسان متخصص می باشد که می تواند به شما در امور بازرگانی مشاوره و خدمات ارائه نماید.
, شرکت بازرگانی ایمن تجارت کارآمد,شما می توانید جهت هر گونه مشاوره و ترخیص، ثبت سفارش، تعیین تعرفه و یا امور واردات و صادرات و غیره با شرکت بازرگانی ایمن تجارت کارآمد به آدرس اینترنتی irclearance.com در ارتباط باشید.
]
ارسال دیدگاه