logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

معاون سیاسی سازمان بسیج مستضعفین:

مردم حمایت نقادانه و مطالبه گری از دولت آیت الله رئیسی را در دستور کار قرار دهند/ وضعیت اسف بار تورم و معیشت در ۸ سال جان ملت را به لب رسانده است

مردم حمایت نقادانه و مطالبه گری از دولت آیت الله رئیسی را در دستور کار قرار دهند/ وضعیت اسف بار تورم و معیشت در ۸ سال جان ملت را به لب رسانده است
قاسم حبیب زاده گفت: مردم باید حمایت نقادانه را در دستور کار قرار داده و رسانه ها هم حلقه واسطه بین حاکمیت و مردم بوده و مدیران را مجاب به پاسخگویی کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ معاون سیاسی سازمان بسیج مستضعفین درباره برخی شبهات ایجاد شده در راستای عملکرد دولت سیزدهم و عدم کنترل تورم، در گفتگو با خبرنگار تیتریک، گفت: دولت به شخص آیت الله رئیسی منحصر نمی شود و فعالیت مجموعه ای از مدیران مد نظر است که رئیس جمهور در راس آن قرار دارد.  

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک,
قاسم حبیب زاده با اشاره به اینکه آیت الله رئیسی با سعه صدر کابینه و مدیران دولت را منصوب می کند، افزود: البته انتصاب اغلب مدیران کل در استان ها انجام نشده و صرفا از مرحله انتخاب وزرا و استانداران عبور کرده ایم، متاسفانه آنچه امروز شاهدیم از وضعیت تورم، معیشت و ... ثمره عملکرد ۸ ساله دولت قبلی است. 
,
 
,
وی با تاکید بر اینکه تحول سریع در دولت سیزدهم انتظار معقولی نیست، اظهار داشت: پس از انتخاب مدیران کل در سطح استان ها، اگر شاهد ناکارآمدی و تداوم وضعیت کنونی بودیم باید جریان مطالبه ای جدی از دولت برای احقاق حقوق مردم و رسیدن به درخواست های آنها راه بیاندازیم. 
,
 
,
حبیب زاده تصریح کرد: مطالبه گری در حوزه عدالت و حکمرانی خوب و تامین خواسته های به حق مردم به هیچ عنوان نباید از دستور کار ملت خارج شود، گفت: در یک بازه زمانی معقول باید از یک به یک مدیران دولتی مطالبه و آنها را مجاب کنیم تا با مردم گفتگو کرده و ارائه گزارش کنند. 
,
 
,
معاون سیاسی سازمان بسیج مستضعفین در خاتمه با اشاره به اینکه بدون شک نمی توان گفت همه مدیران دولت عملکرد صحیحی دارند، خاطر نشان داشت: مردم باید حمایت نقادانه را در دستور کار قرار داده و رسانه ها هم در قالب صندلی داغ مدیران حلقه واسطه بین حاکمیت و مردم بوده و آنها را مجاب به پاسخگویی کنند. 
,
 
,
 
,
 
,
 
,
انتهای پیام/ 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه