logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش خراسان شمالی:

اعتلای تعلیم و تربیت سبب کاهش آسیب‌های اجتماعی می‌شود

اعتلای تعلیم و تربیت سبب کاهش آسیب‌های اجتماعی می‌شود
محمد عقیقی گفت: آشکار است که اگر می‌خواهیم آسیب‌های اجتماعی کاهش و تعلیم و تربیت اعتلاء پیدا کند باید نماز را سرلوحه کارمان قرار دهیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصراترک، محمد عقیقی، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش خراسان شمالی پیش از ظهر امروز در اجلاس سراسری نماز دانش آموزی رازوجرگلان اظهار داشت: نماز تکیه گاه امنی در تعلیم و تربیت فرزندان است و خداوند نعمت های بی شمار زیادی به انسان عطا کرده که به همین خاطر کاری مانند نماز تنها فقط برای شکرگزاری از خالق هستی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصراترک,

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش خراسان شمالی با اشاره به اهمیت جایگاه نماز در تعلیم و تربیت ضمن اشاره به هدف مهم آموزش و پرورش در این امر افزود: ما موظف هستیم در اقامه نماز اول وقت و جایگاه نماز در مدارس و ادارات اهتمام بورزیم تا بتوانیم در تعلیم و تربیت و شکوفایی اهداف دانش آموزان سهیم باشیم.

,

عقیقی تاکید کرد: آشکار است که اگر می‌خواهیم آسیب های اجتماعی کاهش و تعلیم و تربیت اعتلاء پیدا کند باید نماز را سرلوحه کارمان قرار دهیم.

,

وی خاطرنشان کرد: یکی از اهداف اجلاس سراسری نماز تقدیر و تشکر از فعالان این حوزه در سطوح مختلف و البته تقدیر از مدارس فعال در این حوزه است، و دومین هدف ما تبیین و توسعه فرهنگ اقامه نماز و برسی راهکار های مختلف برای جذب دانش‌آموزان به نماز است که با بحث پیوند مدرسه و نماز عملی خواهد شد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه