logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

بدمینتون، اسکواش، تنیس و ترای‌اتلون برنامه های خود را برای حضور در هانگژو ارائه دادند

فخری: درباره والیبال هیچ ابهامی وجود نداشته/ علاقه‌مند به ادامه این روند در بحث کشتی نیستیم

فخری: درباره والیبال هیچ ابهامی وجود نداشته/ علاقه‌مند به ادامه این روند در بحث کشتی نیستیم
رئیس مرکز نظارت بر تیمهای ملی گفت: در در بحث کشتی این چند مدت اتفاقاتی متاسفانه رخ داده. منتظر هستیم بعدا چه اتفاقی خواهد افتاد اما علاقه‌مند به این روند نیستیم.
[

به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پیمان فخری رئیس مرکز نظارت بر تیمهای ملی و سرپرست کاروان ایران در بازیهای آسیایی درباره نشست ستاد عالی اظهار داشت: جلسه آتی ستاد عالی بازی‌ها درباره مابقی رشته های دارای امکان حضور در هانگژو بررسی خواهد شد. کارشناسی‌ها انجام خواهد شد و سپس فدراسیون‌ها باید از برنامه‌های بازی‌ها دفاع کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی افزود: در این مرحله رشته‌هایی که برای ارائه برنامه انتخاب شدند؛ بدمینتون، اسکواش، تنیس و ترای‌اتلون هستند. درباره ماده‌ها، جنسیت و اوزان در جلسات بعدی تصمیم می‌گیریم. ستاد عالی از زمان حضور وزیر ورزش و جوانان روند بهتری یافته و امیدواریم این شرایط رو به بهبودی باشد.

,

وی درباره انتخابات کمیته ملی المپیک گفت: انتخابات کمیته ملی المپیک در حیطه وظایف هیات اجرایی هست و باید در این حوزه بررسی شود.

,

فخری درباره مباحث پیش آمده در کشتی و اینکه گفته بود تیم اصلی کشتی به بازیهای آسیایی اعزام می شود، تاکید کرد: صحبتی که درباره اعزام کشتی داشتم، براساس مذاکراتم با آقای دبیر بوده اما در این چند مدت اتفاقاتی متاسفانه رخ داده. منتظر هستیم بعدا چه اتفاقی خواهد افتاد. علاقه‌مند به این روند نیستیم و در این باره هیچ واکنشی نداشتیم. مصاحبه آقای دبیر به آن منوال بوده و امیدوارم برطرف شود. برنامه و اصول‌هایی هست اما آقای دبیر گفتند پس از ۱۸ اسفند برنامه‌ها را اعلام می‌کنند. درباره والیبال هیچ ابهامی وجود نداشته.

,

سرمربی سابق تیم ملی شمشیربازی درباره نتایج تیم ملی سابر در جام جهانی گرجستان گفت: یک مرحله آزمونی را بچه‌های سابر طی می‌کنند، رفته رفته بهتر خواهند شد و نقطه اتکا در بحث انفرادی به من باید از بین برود. افتخار بزرگی بوده که تیمی پنجم جهان شویم اما بحث انفرادی اهمیت زیادی دارد.

,

انتهای پیام/

,


 

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه