logo
دوشنبه 27 مهر 1405 | دوشنبه 19 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  2. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  3. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  4. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  5. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  6. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  7. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  8. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  9. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  10. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  11. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  12. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  13. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  14. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  15. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  16. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  17. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  18. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  19. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  20. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟

رئیس بسیج رسانه استان یزد:

تدوین راهکارهای حمایتی بسیج رسانه استان یزد برای توانمندسازی رسانه ها

تدوین راهکارهای حمایتی بسیج رسانه استان یزد برای توانمندسازی رسانه ها
پارسائیان گفت: سازمان بسیج رسانه استان یزد در نظر دارد با تدوین راهکارهای حمایتی و همچنین توانمندسازی رسانه در حوزه‌های مختلف علمی و معیشتی این ظرفیت بالقوه را برای کمک به توسعه همه جانبه استان تقویت و ساماندهی کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یزدرسا، علی‌محمد پارسائیان رئیس بسیج رسانه استان یزد صبح امروز در نشست هیأت‌های اندیشه‌ورز سازمان بسیج استان با حضور استاندار، معاونین و فرمانداران تمام شهرستان‌ها برگزار شد، استفاده از ظرفیت رسانه برای پیشبرد امور را حائز اهمیت دانست و اظهار کرد: سازمان بسیج رسانه استان یزد در نظر دارد با تدوین راهکارهای حمایتی و همچنین توانمندسازی رسانه در حوزه‌های مختلف علمی و معیشتی این ظرفیت بالقوه را برای کمک به توسعه همه جانبه استان تقویت و ساماندهی کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزدرسا,

وی احصاء مشکلات حوزه رسانه و بررسی راهکارهای رفع آنها را از جمله اقدامات انجام شده و در دستور کار دانست و افزود: تبیین، ترویج و در نهایت نهادینه کردن رویکردهای موثر برای تولید محتوای رسانه‌ای کارآمد از دیگر برنامه‌های ضروری برای توانمندسازی حوزه رسانه در استان یزد است.

,

رئیس سازمان بسیج رسانه استان یزد استفاده از قالب‌ها و سبک‌های جدید نشر و بازنشر اطلاعات و اخبار را نیز یکی دیگر از الزامات توسعه‌ای در فضای رسانه‌ای استان دانست و گفت: تقویت کردن رسانه‌ها اولین گام در راستای شفاف‌سازی و تلاش برای توسعه پایدار و متوازن است.

,

پارسائیان تربیت خبرنگار انقلابی برای عصر شبکه رویکرد لازم و حائز اهمیت برای تقویت و حمایت جبهه انقلاب اسلامی عنوان و تصریح کرد: رسانه‌ها زمانی برای توسعه استان وکشور موثرند که بتوانند با سلایق و گرایش مشترک عملیات رسانه‌ای یکپارچه و مشترک انجام دهند.

,

وی در پایان هم‌افزایی و تعامل در حوزه رسانه را لازمه توانمندسازی این ظرفیت دانست و تأکید کرد: خبرنگار و رسانه انقلابی عامل پیشبرنده نظام و خنثی کننده توطئه های شوم فرهنگی استکبار جهانی است، پس باید بیش از پیش حمایت و تقویت شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه