logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

مدیر مرکز مشاوره دینی پیشگامان مهر مطرح کرد؛

خانواده سنگ بنای فرهنگ است/ ضرورت تشکیل وزارت خانواده

خانواده سنگ بنای فرهنگ است/ ضرورت تشکیل وزارت خانواده
حجت‌الاسلام محرابی گفت: متاسفانه امروزه خانواده در نظام اسلامی جایگاه واقعی خود را ندارد این در حالی است که تشکیل وزارتخانه خانواده حداقل کاری است که باید راه‌اندازی شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرصادنیوز، حجت‌الاسلام محمد محرابی امروز سه شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه، آرامش حاکم بر خانواده را عامل بسیار از موفقیت‌ها دانست و اظهار داشت: خانواده سنگ بنای فرهنگ است و بر این اساس بسیاری از بزرگان بر مساله خانواده و فرهنگ خانواده تاکید دارند.

مدیر مرکز مشاوره دینی پیشگامان مهر افزود: متاسفانه امروزه خانواده در نظام اسلامی جایگاه واقعی خود را ندارد این در حالی است که تشکیل وزارتخانه مخصوص خانواده حداقل کاری است که باید راه اندازی شود.

وی خاطر نشان کرد: مثلث خانواده، آموزش و پرورش و ازدواج جوانان از مهم ترین ارکان در نظام است که باید مورد توجه بیش از پیش قرار بگیرد اما پس از گذشت سالها از تدوین سند تحول آموزش و پرورش متاسفانه هنوز محقق نشده است.

حجت الاسلام محرابی در ادامه با اشاره به راه اندازی مرکز مشاوره دینی پیشگامان مهر در کرمانشاه طی سال گذشته، بیان داشت: بر مبنای تاکیدات مقام معظم رهبری در سال ۹۵ بنیاد ملی خانواده تشکیل شد و با حمایت های امام جمعه کرمانشاه یک دوره تربیت مشاوره دینی را برگزار کردیم.

وی گفت: آموزش خانواده، آموزش مهارتهای زندگی، حل تعارض بین زوجین و زوج درمانی، پیشگیری از طلاق، آموزش الگوهای تربیت فرزند و فرزند پروری، آموزش مهارتهای فردی اعم از مهارتهای ارتباطی و تقویت اعتماد به نفس از جمله اهداف فعالیت این مرکز است.

مدیر مرکز مشاوره دینی پیشگامان مهر اظهار داشت: این مرکز همچنین در راستای کنترل خشم، پیشگیری از افسردگی، تحکیم بنیان خانواده، حل مشکلات جنسی، مسائل زناشویی، مشکلات شغلی و ... آماده پاسخگویی به عموم مردم است.

حجت الاسلام محرابی افزود: در این مرکز طرح موضوعات و مشکلات با مشاور تخصصی بدون دغدغه و خجالت، صرفه جویی در هزینه ها با حذف ایاب و ذهاب و حق مشاوره، سهولت دسترسی به خدمات مشاوره صورت می گیرد که از محاسن طرح محسوب می شود.

وی گفت: در حال حاضر ۱۴ مشاور آموزش دیده در موضوعات خانواده، روابط زوجین، تربیت فرزند، بهداشت روانی، حسن خلق و انتخاب همسر از ساعت ۹ تا ۱۲ با این مرکز همکاری دارند.

حجت الاسلام‌ محرابی ادامه داد: البته با آموزش ۳۵ نفر از طلاب و دانشجویان امکانات توسعه کیفی این طرح را با در دستور کار داریم که بتوانیم ساعات پاسخگویی را نیز افزایش دهیم.

وی بیان داشت: مرکز مشاوره دینی پیشگامان مهر در بلوار طاقبستان بین کوی ۱۱۶ و ۱۱۷ قرار دارد و متقاضیان استفاده از مشاوره‌های این مرکز می توانند با شماره تلفن ۳۴۲۳۳۸۳۳ تماس بگیرند و از خدمات رایگان این مرکز بهره‌مند شوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصادنیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه