logo
جمعه 24 مهر 1405 | جمعه 16 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

رئیس کل دادگستری هرمزگان خبر داد؛

دستگیری دو نفر از مدیران ادارات شهرستان قشم به اتهام اختلاس

دستگیری دو نفر از مدیران ادارات شهرستان قشم به اتهام اختلاس
قهرمانی از دستگیری دو نفر از مدیران ادارات شهرستان قشم به اتهام اختلاس خبر داد گفت: درخصوص متهمین دستگیر شده قرار تأمین کیفری صادر و روانه زندان شده اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجتبی قهرمانی رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در گفتگو با خبرنگار هرمز اظهار کرد: با توجه به گزارش سربازان گمنام امام زمان (عج)، مدیران دستگیر شده متهم به اختلاس مبلغ سی و سه میلیارد و دویست میلیون ریال از وجوه دولتی و اموال بیت المال می باشند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز,

وی در ادامه افزود: در خصوص متهمین دستگیر شده قرار تأمین کیفری صادر و روانه زندان شده اند و رسیدگی قضایی به منظور شناسایی ابعاد دیگر این پرونده همچنان ادامه دارد که با تکمیل روند تحقیقات، متعاقباً اطلاع رسانی خواهد شد.

,

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان همچنین با بیان اینکه مبارزه بی امان دستگاه قضایی با مظاهر فساد، با جدیت هر چه بیشتر ادامه می یابد، خاطر نشان کرد: برخورد سریع، قاطع و بدون اغماض با اشخاصی که به نوعی موجب سلب اعتماد عمومی شده و با سوءاستفاده از موقعیت شغلی و مقام دولتی نسبت به تضییع حقوق عامه و بیت‌المال اقدام می‌کنند از اهم اولویت های دادگستری استان هرمزگان می باشد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه