logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  2. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  3. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  4. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  5. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  6. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  7. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  8. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  9. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  10. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  11. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  12. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  13. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  14. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  15. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  16. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  17. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  18. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  19. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  20. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!

«مادیون» با موضوع کارآفرینی آماده پخش شد

«مادیون» با موضوع کارآفرینی آماده پخش شد
«مادیون» مستندی است به کارگردانی مرتضی اسفندیاری و تهیه‌کنندگی فهیمه باقری که با موضوع کارآفرینی در موسسه‌ فرهنگی هنری اندیشه‌ شهید آوینی تولید شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ این اثر با نگاهی به موضوع اشتغال‌زایی، توجه به فرهنگ بومی و ایجاد فضای بوم‌گردی با مدت زمان 32 دقیقه آماده برای پخش گردید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

مرتضی اسفندیاری با بیان ویژگی‌های اصیل فرهنگی در نقاط مختلف کشور گفت: سوژه اصلی این مستند، خانم «فرزانه رحیمی» است که با وجود این که خان‌زاده بود، بازگشتی به سرزمین آبا و اجدادی داشت و در روستای خالی از سکنه‌ «یوقان‌برج» از توابع غلامان بجنورد که نقطه‌ صفر مرزی با کشور ترکمنستان است، با کمترین امکانات اقدام به اشتغال‌زایی کرد.

,

کارگردان مستند «مادیون» درباره‌ ویژگی‌های این اثر گفت: در این مستند به سه وجه کارآفرینی، بوم‌گردی و توجه به فرهنگ اصیل به شکل توامان پرداخته می‌شود. خانواده‌ رحیمی، سختی‌های زیادی را طی کردند و با تلاش و پشتکار توانستند توجه‌ مردم نقاط دیگر را به این منطقه‌ فراموش شده جلب کنند، به طوری که در فصل تابستان افرادی به بهانه‌ دیدن اسب‌ها، به روستای «یوقان‌برج» می‌آیند و این مساله باعث بهبود گردشگری شده است.

, .,

وی افزود: این خانواده در باشگاه لهراسب به تربیت و پرورش اسب می‌پردازند و اسب اصیل ترکمن در مجموعه‌ آن‌ها در مسابقات مختلف سوارکاری عنوان کسب می‌کند و تنها دغدغه ایشان این است که به تدریج این روستا که روزی متروک بود، صاحب خانوارهای بیشتری شود و با احیای روستا، مهاجرت معکوس صورت بگیرد تا افراد بیشتری بتوانند به روستا برگردند.

, .,

انتهای پیام/

, انتهای پیام/]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه