امیدوارم دلیل این بلاتکلیفی فشارهای بیرون از وزارت نباشد

باقری: وضعیت وزنه برداری را باید از پولادگر جویا شوید/ ریاست مرادی بر فدراسیون غیرقانونی بود

باقری: وضعیت وزنه برداری را باید از پولادگر جویا شوید/ ریاست مرادی بر فدراسیون غیرقانونی بود
سرمربی اسبق تیم ملی وزنه برداری گفت: وضعیت وزنه برداری را باید از پولادگر جویا شوید و وزارت ورزش باید در این باره جواب منطقی و مستندی ارائه کند.
[

به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کوروش باقری سرمربی اسبق تیم ملی وزنه برداری درباره شرایط این روزهای وزنه برداری اظهار داشت: وضعیت وزنه برداری را باید از پولادگر جویا شد؛ شرایط نرمال نیست و وزارت ورزش باید در این باره جواب منطقی و مستندی ارائه کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی با اشاره به ریاست علی مرادی در فدراسیون گفت: معتقد هستم ریاست علی مرادی غیرقانونی بوده طی این ۲ سال و مفاد اساس‌نامه نصف + یک رعایت نشد و تاکنون هم جوابی داده نشده. درباره بازنشستگی‌اش استنادم به نامه وزارت‌خانه بوده و بعید است که مسئول این کار بدون تحقیق کاری کرده باشد.

,

وی افزود: طی یک ساعت می‌شود سنوات را درآورد، چرا مسئولین دست به عصا هستند؟ امیدوارم دلیلش فشارهای بیرون از وزارت نباشد.

,

باقری با انتقاد از شرایط موجود بیان کرد: نگرانی ما برای تیم ملی وزنه اثری ندارد، موضوع به رئیس بازنشسته فدراسیون و وزارت‌خانه ربط دارد اما همه‌چیز روشن و مبرهن است. تمام ایده‌های آقای مرادی تاکنون اجرا شده و نباید همه تا آخر عمر رئیس و سرمربی باشند؛ دیگر برخی‌ها پیشکسوت شده‌اند. باید از منیت‌ها بگذریم و هر چیزی دورانی دارد. یادمان رفته برای خدمت آمده‌ایم و نگاه‌ها شخصی شده.

,

سرمربی اسبق تیم ملی وزنه برداری با اشاره به پروژه تاریخ شفاهی ورزش ایران گفت: تاریخ شفاهی یکی از کارهای ماندگار صالحی‌امیری بوده و امیدوارم در ارائه و بازتاب این آثار نگاه شخصی وجود نداشته باشد تا اجر کار ماندنی شود. این امر باعث می‌شود تا آیندگان هم از ورزش ملی باخبر باشند.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه