کارشناس هواشناسی استان یزد اعلام کرد

جوی آرام تا پایان هفته در استان یزد/ پیش‌بینی کاهش دما در اوایل هفته آینده

جوی آرام تا پایان هفته در استان یزد/ پیش‌بینی کاهش دما در اوایل هفته آینده
میرحسینی کارشناس هواشناسی استان یزد با بیان اینکه جوی آرام تا پایان هفته در استان یزد خواهیم داشت، افزود: کاهش دما در اوایل هفته آینده پیش‌بینی می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید عباس میرحسینی کارشناس هواشناسی استان یزد در گفتگو با خبرنگار یزدرسا، با اشاره به بارندگی روزهای یکشنبه و دوشنبه در سطح استان یزد، گفت: رباط پشت بادام، چادرملو، مزرعه آقا خرانق، اشکذر، ارتفاعات شیرکوه، ده بالا و آمحسن، سانیچ، تفت و دره شیر بیشترین میزان بارش‌ها را در روز دوشنبه به خود اختصاص دادند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزدرسا,

وی با بیان اینکه سامانه بارشی شب گذشته از استان یزد خارج شد، افزود: صبح امروز شاهد کاهش دمای هوا در سطح استان یزد بودیم که در برخی از نقاط به 3- درجه نیز رسید.

,

میرحسینی عنوان کرد: پیش‌بینی می‌شود تا روز پنج شنبه جوی آرام را در استان یزد شاهد باشیم و آسمان صاف تا قسمتی ابری باشد.

,

کارشناس هواشناسی استان یزد با بیان اینکه امشب سرمای شبانه نسبی را در سطح استان خواهیم داشت، ادامه داد: اما از روز چهارشنبه شاهد افزایش دمای هوا در استان یزد خواهیم بود.

,

وی اظهار داشت: با توجه به اینکه در اسفندماه قرار داریم، تغییرات آب و هوایی وجود دارد و به همین دلیل اوایل هفته آینده شاهد کاهش دمای مجدد در استان یزد خواهیم بود.

,

انتهای پیام/خ

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه