به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از گلستان ما ؛ علی مرگدری معاون برنامه ریزی استاندار گلستان به شورای شهر گرگان نامه ای نوشته و درخواست کرده تا شهرداری گرگان برای سفر رئیس جمهور به گلستان مبلغ 750 میلیون تومان هزینه کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گلستان ما,شورای شهر گرگان نیز شامگاه گذشته در صحن علنی این نامه را به بحث و بررسی گذاشت و بحث های زیادی پیرامون این قضیه شد تا اینکه اعضای شورا با تصویب یک جلسه فوق العاده ، نتیجه گیری در مورد این نامه را به امروز یکشنبه موکول کردند.
,گویا استانداری به شهرداری گرگان گفته فعلا علی الحساب هزینه های تبلیغات سفر رئیس جمهور را انجام دهد تا استانداری بعدا این پول را به حساب شهرداری گرگان واریز کند.
,علی ایحال اعضای شورای شهر گرگان که از همایش سال گذشته یازدهمین اجلاس پیرغلامان حسینی تجربه خوبی ندارد به گفته استانداری اعتماد نکرده و تضمین خواسته اند و به همین دلیل علی مرگدری معان برنامه ریزی استاندار گلستان عصر امروز برای دادن تضمین در جلسه شورای شهر گرگان شرکت می کند.
,گویا شهرداری گرگان در اجلاس سال گذشته 1 میلیارد و 350 میلیون خرج کرده که فقط یک میلیارد به حساب شهرداری برگشته و به همین دلیل شهرداری می خواهد در این قضیه حداقل بازنده نباشد و تضمین های لازم برای برگشت بیت المال را لحاظ کند.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه