logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

بازدید از موزه علیقلی اقا را در سفر به اصفهان از دست ندهید/ یادگاری از سال های پایانی شکوه صفوی در اصفهان

بازدید از موزه علیقلی اقا را در سفر به اصفهان از دست ندهید/ یادگاری از سال های پایانی شکوه صفوی در اصفهان
مسئول امور موزه گرمابه علیقلی آقا گفت: با بیان اینکه ساعات کار موزه در ایام نوروز صبح از ساعت ٩ تا ۱۸:30 عصر است، عنوان کرد: سعی کردیم با برنامه های مختلف فضا و شرایطی فراهم کنیم گردشگران برای حضور در این موزه محله بهترین لحظات را برای خود ثبت کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صاحب نیوز؛ حمام علیقلی آقا به همراه مجموعه بناهای عمومی دیگر شامل مسجد، بازارچه، چهارسو و سرا از دوره صفوی به یادگار باقی مانده است. بانی این بناها علیقلی آقا از خواجگان حرم شاه سلیمان و شاه سلطان حسین صفوی بوده است. دو کتیبه مورخ 1122 ق در مسجد علیقلی آقا و نقل مؤلف تاریخ اصفهان از ساخت حمام در سال 1112 و بالاخره تاریخ 1125 در انتهای وقفنامه حمام نشان می‌دهد که این بنا از آثار نیمه اول قرن دوازدهم هجری قمری است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,

در سال 1379 به همت شهرداری منطقه 1 حمام علیقلی آقا خریداری و از سال 1381 تا 1383 توسط سازمان نوسازی و بهسازی شهرداری اصفهان مرمت شده و اکنون به عنوان موزه در حال فعالیت است.

,

موزه حمام علی قلی آقا مجموعه ای است تاریخی- وابسته به سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری اصفهان- که از منظر مردم شناختی می کوشد با حفظ، معرفی و اشاعه دستاوردهای عناصر انسانی در زیست بوم فرهنگی ایران، به بازخوانی بن مایه های هویت دینی – ملی فرزندان این گستره، در زمینه معماری و هنرهای هم بسته اهتمام کرده و کنش متعامل فضای کالبدی و شبکه ارتباطی[اجتماعی] را در سطح بین المللی، ملی، شهری و محله ای؛ با توسعه فعالیت های بین بخشی و بهره مندی حداکثری از ظرفیت های کارشناسی و اجرایی حوزه های ذی صلاح بررسی نماید و از رهگذر مطالعات بنیادی و به تبع، تدوین و مستند سازی تاملات نظری، به راه کارهای عملی و مدل های کاربردی جهت بازتعریف فضاهای جدید و باز تولید گفتمان سنتی بپردازد. این ماموریت با شعار شهر زیست پذیر و خلاق و دوستدار میراث دنبال می شود.

,

این بنا به شماره 226 در تاریخ 22/9/1384 در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است

,

ملیحه السادات قریشیان در گفت و گو با خبرنگار صاحب نیوز اظهار کرد: موزه گرمابه علیقلی آقا طبق روال هر سال، جهت استقبال از میهمانان نوروزی خود برنامه های شاد و مفرحی را تدارک دیده است.

, صاحب نیوز,

مسئول امور موزه گرمابه علیقلی آقا با بیان اینکه هدف از اینکار جذب گردشگر و معرفی اماکن تاریخی با اهمیت است، تصریح کرد: اصفهان از آنجایی که با انباشت مراکز تاریخی مواجه است، یک مسافر در زمان توقف ممکن است که در اولویت بندی بازدید از موزه گرمابه را نداشته باشد در صورتی که این حمام از اهمیت تاریخی ویژه ای برخوردار است.

,

وی افزود: اگر این حمام در شهری دیگری بود خیلی بازدید می شد ولی اصفهان بدلیل غنی بودن از این مکان های تاریخی ممکن است مسافر بازدید از موزه را نداشته باشد.

,

قریشیان با بیان اینکه ساعات کار موزه در ایام نوروز صبح از ساعت ٩ تا ۱۸:30 عصر است، عنوان کرد: سعی کردیم با برنامه های مختلف فضا و شرایطی فراهم کنیم گردشگران برای حضور در این موزه محله بهترین لحظات را برای خود ثبت کنند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه