اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

امام جمعه سروآباد:

نظام حاکم در آمریکا، نظامی طبقاتی است

نظام حاکم در آمریکا، نظامی طبقاتی است
امام جمعه سروآباد گفت: نظام حاکم در کشور آمریکا نظامی طبقاتی و دیکتاتوری است که عدالت و برابری در آن جایی ندارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اورامانات، ماموستا سجادی با اشاره به حوادث اخیر فرگوسن آمریکا و کشتار سیاه پوستان این کشور، اظهار کرد: نظام حاکم در امریکا نظامی طبقاتی و دیکتاتوری است که عدالت در آن مطلقاً جایی ندارد.
وی افزود: در کشور آمریکا سفید پوستان بر سیاه پوستان ارجعیت نژادی دارند و به طور علنی سیاه پوستان هیچ حق و حقوقی ندارند.
امام جمعه سروآباد با اشاره به کم شدن محبوبیت باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا، افزود: مجلس سنای آمریکا اخیراً تبلیغات منفی زیادی بر ضد اوباما انجام داده و بر ضد سیاست خارجی وی اعتراض کرده اند.
وی گفت: مردم آمریکا دیگر هیچ دلخوشی نسبت به دولت شان ندارند، چرا که آنچه را که آنان می خواهند، دولت مرکزی برایشان انجام نداده است.
وی تصریح کرد: سیاست خارجی اوباما با شکست مواجه شده است و عملاً حامیان دولت آمریکا نیز دلسرد شده اند.
ماموستا سجادی خاطرنشان کرد: هم اکنون حزب لابی در مجلس سنای آمریکا نفوذ کرده و تمام ثروت این کشور را در اختیار اسرائیل صهیونیست قرار داده است و این خود دلیلی بر نارضایتی مردم این کشور شده و همانطور که در انتخابات اخیر این کشور نمایان بود، مردم کمتر در انتخابات شرکت کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اورامانات,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه