logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

هم‌وطنان بدون بلیت هرگز به ورزشگاه نیایند؛

اصولی: از اسکوچیچ قاطعانه حمایت می‌کنیم/ بحثی درباره تغییر سرمربی تیم ملی فوتبال در فدراسیون نیست

اصولی: از اسکوچیچ قاطعانه حمایت می‌کنیم/ بحثی درباره تغییر سرمربی تیم ملی فوتبال در فدراسیون نیست
عضو هیأت رئیسه و سخنگوی فدراسیون فوتبال گفت: مجموعه فدراسیون از سرمربی تیم ملی حمایت می‌کنند و همچنان حمایت قاطعی از اسکوچیچ خواهیم داشت‌.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احسان اصولی، عضو هیأت رئیسه و سخن‌گوی فدراسیون فوتبال پیرامون حضور تماشاگران در بازی ایران - لبنان اظهار داشت: ساعات پایانی روز گذشته، دوستان برای حضور تماشاگران در بازی ایران و لبنان به جمع‌بندی رسیده و این موضوع را به ما اطلاع دادند که من هم بلافاصله این موضوع را اطلاع‌رسانی کردم. فروش بلیت صددرصد الکترونیکی و اینترنتی است و به هیچ وجه فروش بلیت دستی و حضوری نداریم.

وی در ادامه بیان داشت: Football.ticket.ir سامانه‌ای است که از فردا بلیت فروشی در آن آغاز می‌شود. البته با توجه به این که دوستان فنی روی ساعت آغاز بلیت فروشی کار می‌کنند، آن را هم اعلام خواهیم کرد. مردم عزیز در این ایام از سراسر کشور در مشهد حضور دارند و طبق برآورد فرمانداری مشهد، حدود ۵ میلیون جمعیت اکنون زائر در مشهد هستند.

اصولی درباره نحوه حضور تماشاگران در ورزشگاه امام رضا (ع) عنوان داشت: پذیرش هواداران در ورزشگاه را فقط از طریق فروش بلیت الکترونیک خواهیم داشت و هیچ راه دیگری برای ورود به ورزشگاه امام رضا(ع) نیست. برای حضور تماشاگران هم یک سوم ظرفیت ورزشگاه با نظر ستاد ملی مقابله با کرونا مصوب شده.

او در همین باره در گفت‌وگو با نوروز فوتبالی تاکید داشت: خواهش می‌کنم هم‌شهریان من در مشهد و هم‌وطنان‌مان بدون در اختیار داشتن بلیت به پشت ورزشگاه نیایند. اگر توانستند از این سامانه بلیت بخرند، در غیر این صورت با ماندن در منزل بازی را تماشا کنند تا ازدحام پشت در ورزشگاه ایجاد نشود.

عضو هیأت رئیسه فدراسیون فوتبال در ادامه این بحص تصریح داشت: بازی ساعت ۱۶ آغاز می شود و طبق جلسه‌ای که امروز در استانداری داشتیم، از ۲ ساعت قبل از آن هم پلیس برای پذیرش هواداران آماده است.

وی خاطرنشان ساخت: همان گونه که از قبل هم گفتم، مجموعه فدراسیون، اعضای هیأت رئیسه و میرشاد ماجدی از سرمربی تیم ملی حمایت می‌کنند و همچنان حمایت قاطعی از اسکوچیچ خواهیم داشت‌. مجموعه نتایجی که به دست آورده معدل قابل قبولی است.

اصولی در خاتمه گفت: درمورد هیچ یک از این افراد در هیأت رئیسه ۸ نفره فدراسیون بحثی نشده و موضوع جانشینی اسکوچیچ در دستور کار نیست.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه