اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

سوئیفت گزارش داد؛

کاهش سهم دلار در تجارت جهانی

کاهش سهم دلار در تجارت جهانی
بر اساس گزارش سوئیفت، ارز ایالات متحده تنها در ماه فوریه با کاهشی بیش از ۱ درصدی در معاملات تجاری دنیا روبرو بوده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کشورهای مختلف دنیا به دلیل کاهش تأثیر آمریکا بر روابط تجاریشان به سمت تجارت با ارز دوجانبه می‌روند به طوری که کشورهای همچون روسیه، ایران، چین رسماً در تجارت با دیگر کشورها خواستار استفاده از ارزهای ملی دوکشور برای تسویه حساب مالی خود هستند؛ از طرف دیگر ایران براساس گزارش‌های وال استریت ژورنال و گواه کارشناس و مسئولین کشورهای غربی رسماً یک سیستم مالی مخفی دارد که تحریم‌ها علیه خود را دور می‌زند، روسیه نیز با سیستم مالی اس پی اف سی یک سیستم جایگزین با سوئیفت طراحی کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

بر اساس داده‌های سیستم معاملات یا تراکنش بین بانکی سوئیفت، سهم دلار آمریکا در تسویه حساب‌های مالی جهان در ماه فوریه با کاهش روبرو شده است.

,

به طوری که در ماه گذشته استفاده از دلار آمریکا در معاملات جهانی ۱.۰۷ درصد کاهش یافت و به ۳۸.۸۵ درصد از کل معاملات جهانی انجام شده از طریق سوئیفت رسید. با این حال، بر اساس گزارش سالانه این نهاد سهم دلار از معاملات نسبت به سال گذشته همچنان ۰.۴۲ درصد افزایش یافته است.

,

از سوی دیگر، سهم تسویه حساب معاملات تجاری به یورو در ماه فوریه با ۱.۲۳ درصد افزایش به ۳۷.۷۹ درصد رسید. یورو بیشترین افزایش را در بین ۵ ارز برتر جهانی در سال گذشته داشته است.

,

یوان چین در ماه گذشته موقعیت خود را در برابر ین ژاپن از دست داد و ۰.۹۷ درصد کاهش یافت و در محاسبات جهانی نیز کاهشی ۲.۲۳ درصد به خود دیده است، با این حال، سهم ین (واحد پول ژاپن) در تسویه حساب‌های جهانی نیز کاهش یافته و اکنون به ۲.۷۱ درصد رسیده است.

انتهای پیام/

,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه