اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

فولاد با یک دنیا محرومیت با تراکتور می جنگد

فولاد با یک دنیا محرومیت با تراکتور می جنگد
فولاد با وجود عملکرد پرنوسان در نیم فصل اول با رتبه خوبی لیگ را به پایان برد اما با محرومیت رفیعی، کار اسکوچیچ دشوارتر از گذشته خواهد بود و باید دید وی تیمش را در ادامه لیگ چگونه هدایت می کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از رهیاب نیوز: در ادامه دیدارهای هفته شانزدهم رقابت های لیگ برتر فوتبال ایران با برگزاری دیدار فولاد خوزستان – تراکتورسازی ادامه می یابد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رهیاب نیوز,

رسول خطیبی بعد از حذف در جام حذفی و شکست در آخرین دیدار تیمش در نیم فصل نخست برابر نفت تهران محکوم به پیروزی در مقابل فولاد است. هواداران تبریزی به هیچ وجه نمی خواهند صدرنشینی لیگ برتر را به راحتی از دست بدهند و البته شکست این فولاد هم کار خیلی سختی نیست. سروش رفیعی که یکی از ارکان موفقیت فولاد است با دستور مستقیم مهدی تاج در دیدار برابر تراکتورسازی حق بازی کردن ندارد و همین مسئله کار اسکوچیچ را دشوار می کند.

,

فولاد با وجود عملکرد پرنوسان در نیم فصل اول با رتبه خوبی لیگ را به پایان برد اما با محرومیت رفیعی، کار اسکوچیچ دشوارتر از گذشته خواهد بود و باید دید وی تیمش را در ادامه لیگ چگونه هدایت می کند.

,

مصاف فولاد و تراکتورسازی برای سایر صدرنشینان اهمیت دارد و قطعا تساوی دو تیم، نتیجه ای است که رقبا را خوشحال می کند و به همین دلیل می توان انتظار یک بازی مهیج را از دو تیم داشت.

,

احمدزاده و دیتمار بیکاج از تراکتورسازی و علیرضا سلیمی دروازه بان جوان فولاد دیگر محرومان این دیدار هستند.

,

دیدار رفت دو تیم با برتری دو بر یک تراکتورسازی به پایان رسیده است. دیدار فولاد و تراکتورسازی روز سه شنبه ساعت 15 برگزار می شود.

,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه