logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

سجادی: از هیچ کمکی به تیم امید دریغ نمی‌کنیم، اسکوچیچ همچنان در تیم ملی می‌ماند/ گاهی از گرفتاری فدراسیون‌ها شب‌ها خوابم نمی‌برد!

سجادی: از هیچ کمکی به تیم امید دریغ نمی‌کنیم، اسکوچیچ همچنان در تیم ملی می‌ماند/ گاهی از گرفتاری فدراسیون‌ها شب‌ها خوابم نمی‌برد!
وزیر ورزش و جوانان تأکید کرد سرمربی تیم ملی همچنان به کار خود در تیم ایران ادامه خواهد داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمید سجادی در حاشیه دیدار تیم‌های امید ایران و گل‌گهر سیرجان اظهار داشت: روز گذشته مهدوی‌کیا به طور مفصل برنامه تیم امید را ترسیم کرد، کارهایی که انجام شده بود و مدنظر دارند، ما هم به‌عنوان وزارت ورزش یکسری وظایف حمایتی داریم که در خدمت تمام فدراسیون‌ها به ویژه فدراسیون فوتبال هستیم. همه هم عاشقانه علاقه‌مندیم ودوست داریم که تیم امید را بعد از 48 سال در المپیک ببینیم و در این راه هم از هیچ کمکی دریغ نخواهیم کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی درباره تیم بزرگسالان نیز توضیح داد: الان آقای استیلی برنامه‌های ارزشمندی درباره بازی‌های تدارکاتی و برنامه پیش رو بیان کرد، به هر حال این مطالب به‌عنوان یک برنامه کوتاه مدت اجرایی باید در دستور کار قرار بگیرد و ما هم می‌بایست ببینیم چه خدمتی از دست‌مان بر می‌آید. وظیفه ما حمایت است، چه از کادر فنی و چه از مربیان و خود سرمربی. این روزها خیلی‌ها در مورد سرمربی سؤال می‌کنند، اما تا جایی که من خبر دارم باید قاطعانه از او حمایت کنیم و ایشان هم همچنان در خدمت تیم ملی خواهد بود.
,
وزیر ورزش و جوانان در مورد بسته بودن حساب فدراسیون فوتبال به دلیل بدهی مالیاتی گفت: به من چنین چیزی گزارش نکردند، ولی بحث مالیاتی فدراسیون‌ها یک موضوع کلی است. واقعیت این است از روزی که ما آمدیم خیلی از فدراسیون‌ها گله‌مند هستند و ما هم یک تیم ویژه تشکیل دادیم. در این گروه آقای پولادگر و معاون اداری ما به اضافه یکسری کارشناسان دیگر حضور دارند تا به امور مالی فدراسیون‌ها ورود کنند که از این حالت خارج شوند. ما قبل از عید فدراسیون‌هایی داشتیم که با مشکل مالی مواجه بودند و تا پول به حساب‌شان واریز کردیم، بلافاصله این پول بلوکه شد به‌عنوان بدهی مالیاتی، اینها اتفاقات خوبی نیست. اینها اتفاقاتی است که از گذشته مانده و گریبان‌گیر شده است. اینها تکالیف ماست که باید پیگیری کنیم. اینها اصلاً خبرهای خوبی نیست که از ورزش می‌شنویم. من گاهی از گرفتاری فدراسیون‌ها شب‌ها خوابم نمی‌برد، مگر می‌شود یک فدراسیون که باید افتخارآفرینی کند در یومیه خودش گیر کرده باشد؟! ما برای اینها تیم ویژه گذاشتیم و تا آخر کنار رؤسای فدراسیون‌ها هستیم.
,
وزیر ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: ما دوست داریم مردم همچنان به تیم ملی امیدوار باشند. تیم ملی فوق‌العاده‌ای داریم، ان‌شاءالله یک مرحله هم صعود کند و بازی‌های تدارکاتی و نشاط خوبی هم ایجاد شود. ما همه همین را می‌خواهیم. این وظیفه ماست.
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه